Honor 10X Lite näytönsuojat


1 Tuote

Erinomaisja kalvot ja halpa panssarilasi 10X Lite -laitteen näytölle

Dealy on paras valikoima Honor 10X Lite -näytönsuojia markkinoiden edullisimpaan hintaan. Meiltä löydät parhaiten toimivat ja halvimmat kalvot ja karkaistut lasit. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka vähentävät älypuhelimesi arvoa. Näyttösi pysyy luja tavana ja koskja usalue on edelleen yhtä herkkä kuin ennenkin. Nämä suojat ovat kuin erittäin suojaava toinen iho lasin päällä. Panssarilasi mme on räjähdyssuojattu ja anti-uv.

Premium panssarilasi Honor 10X Lite -laitteen kameramoduulille.

Tarjoamme erittäin kestävää panssarilasi puhelimesi valokuvamoduulin suojaamiseksi. Erittäin helppo asentaa, se estää linssejä rikkoutumasta. Ne ovat turvassa naarmuilta, jotka voivat olla hyvin vahingollisia. Tämä ohut, HD- ja ultrakestävä suojaus ei vaikuta valokuvaustuloksiin. Voit käyttää matkapuhelintasi täysin turvallisesti ja ottaa valokuvia ja videoita haluamallasi tavalla.

Dealy tarjoaa ystävällistä ja suojakuori ntuntevaa suojakuori kaspalvelua

Voit helposti ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme ja seurata tilauksiasi. Blogimme antaa sinulle käytännön neuvoja tuotteistamme. Älä epäröi tykätä meistä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.