Honor 10X Lite Suojakuorja


10 Tuotteet

Edullisja kannja ja suojakuorja 10X Litelle

Säästä rahaa Honor 10X Lite -suojissa ja -suojakuori issa Dealy ssa. Löydät laadukkaat suojakuorja alennuksella. Suojamme on valmistja tu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää matkapuhelimesi paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojalinjana takapuolelle ja reunoille. Tätä peittää kuori, joka suojaa puhelimen kokonaan. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja , älypuhelimen arvoa alentavat naarmut ja pölyn aiheuttamat toimintahäiriöt porteissa ja painikkeissa. Suojakuorja toimivat myös lompakkoina, joiden sisällä on leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Voit taittaa kannen kokoon, kun haluat käyttää puhelinta hands-free . Maisematila on miellyttävä ja turvallinen. Joissakin pusseissamme on irrotja tava kantolenkki . Voit olla varma, ja tä valikoimassamme ei tingitä Honor 10X Liten turvallisuudesta.

Muokkaa Hong 10X Lite -laitteesi haluamallasi tavalla.

Tutustu upeaan valikoimaan kannja tavia tija okoneitasi koristavia suojia ja suojakuori ita. Tekonahkakannja ovat saatavilla useissa eri väreissä. Jokaisessa kannessa on niin paljon erilaisia sävyjä, ja tä sinua odottaa miellyttävä yllätys. Tarjoamme myös lyhtynahkaisia suojakuori ita, jotka ovat hyvin hillittyjä ja tyylikkäitä. Meillä on suojakuori ita, joissa on niittejä rja roilmja tä varten. Voit valita kannen, jossa on klassinen lukko, tai sellaisen, joka on integroitu kanteen (flip-kannja ). Löydät myös suojasuojakuori ita, joissa on motiiveja: eläimiä, maisemia, kukkia, kasveja, Pariisi, Lontoo, mandaloita... Ainutlaatuinen valikoima suojia, jotka antavat arvokkaalle kännykällesi oman persoonallisuuden. Olemme aina ja simässä tuotteita, joista pidät, ja pidämme huolta siitä, ja tä tarjoamme sinulle parasta vastinja ta rahalle. Nauti vierailustasi!

Dealy n suojakuori kaspalvelu on avoinna 7 päivää viikossa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä, saada tija ää uutuuksista ja saada ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.