Samsung Galaxy M11 Suojakuorja


12 Tuotteet

Samsung Galaxy M11 suojakuorja edulliseen hintaan

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman edullisia suojakuoria Samsung Galaxy M11 -puhelimelle. Nämä suojuksja on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista ja sekalaisista materiaaleista. Löydät joitakin, joissa yhdistyvät muovi (takapuolella) ja silikoni (reunoilla). Ne ovat hyvin ohuita ja erittäin kevyitä. Tarjoamme jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä kuoria. Kaikki ovat erittäin suojaavia ja erittäin kestäviä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Pääsja silti käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Suojakuori sta tulee kuin toinen iho Galaxy M11:lle, joka suojaa sitä säältä. Valikoima on monipuolinen, joten jokainen voi löytää elämäntyyliinsä parhaiten sopivan suojan.

Erittäin kestävät rungot kaikille

Tarjoamme kansia, jotka vja oavat niin aikuisiin, lapsiin, nuoriin kuin ammattilaisiinkin. Meiltä löydät sekä klassisia ja tä hienoja kansia. Meillä on läpinäkyviä kansia, joustavia ja harjattuja hiilikuitukansia, keinonahkakansia ja muita, joissa on tukirengas tai korttipidike. Suojakuori kkaamme rakastavat liukumattomia yksivärisiä silikonisuojakuori ita. Tarjoamme laajan valikoiman mielikuvituskuoria, jotka ovat muotoilijoita ja erittäin omaperäisiä. On sellaisia, joissa on hedelmiä, donitseja, pandoja tai sydämiä... Tutustu läpinäkyviin kuoriin, joissa on kuvioita kuin tatuointeja kännykkääsi. Ne antavat älypuhelimellesi henkilökohtaisen koskja uksen, ja maksat vain oikean hinnan.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä joka päivä

Älä epäröi soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä numeroon 06 44 64 64 68 65. Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Voit myös pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Meillä on paljon mahtavia kampanjoita.