Samsung Galaxy A42 5G näytön suojakalvot


3 Tuotteet

Suojaa Samsung Galaxy A42 5G -puhelimen näyttö edullisesti.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia (kalvo ja panssarilasi ) Samsung Galaxy A42 5G:lle alennuksella. Hanki hyviä tarjouksia ja hyödynnä edullisja hintamme kaikista tuotteistamme. Tarjoamme laadukkaita näytönsuojia, jotka on erittäin helppo asentaa. Ne erottuvat ohuudestaan ja huonon säänkestävyydestään. Matkapuhelimesi näyttö on suojattu kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kalvot tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta. Panssarilasi on 9H:n kestävää. Ne estävät lsuojakuori pirstoutumasta iskun sattuessa, ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin. Voit olla helposti vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa. Valitsemme kalvot ja karkaistun lasin, jotka suojaavat koko näytön. Tarjoamme sinulle eksklusiivisen valikoiman tuotteita, jotka vastaavat odotuksiasi ja turvallisuusvaatimuksiasi.

Erittäin kestävä panssarilasi valokuvamoduulille

Tarjoamme erittäin vahvaa, erittäin läpinäkyvää panssarilasi Galaxy A42 -puhelimen takalasien suojaamiseen. Se on erittäin helppo asentaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia naarmuista. Valokuvien laatu säilyy ennallaan, ja voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa.

Myynnin jälkeinen palvelumme on käytja tävissä joka päivä, ja olemme Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ja sinnöissäsi. Voimme myös seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme seuraamalla meitä suosikkisivustollasi sosiaalisissa verkostoissa.