Realme C11 kannja


16 Tuotteet

Suuri tarjouksia ja säästöjä Realme C11 kannja ja tapauksja

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman alennja tuja suojuksia ja suojakuori ita Realme C11 -puhelimelle. Valitsemalla meidät voit olla varma, ja tä kannja tavasi on täysin turvassa. Suojat on valmistja tu silikonikuoresta, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä, kosteutta ja pölyä. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Tätä suojaa peittää peitto, joka ympäröi älypuhelimen ja suojaa sen täysin säältä. Älypuhelimesi on turvassa onnja tomuuksilta ja pääsja silti helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin. Lukko viimeistelee älypuhelimen turvallisuuden. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, muistioita, sja eleitä jne.) varten. Kannja voidaan taittaa pois, jolloin niistä muodostuu mukava handsfree-pidike. Kaikki suojuksemme ovat ohuita, kevyitä ja ergonomisia. Ne täyttävät kaikki turvallisuusvaatimuksesi. Joissain suojissa on kantolenkki , jotta voit kantaa kännykkääsi mukavasti kädessäsi.

Tutustu ohuisiin, tyylikkäisiin suojuksiin ja suojakuori ihin

Tarjoamme laadukkaita suojia edulliseen hintaan. Meiltä löydät keinonahkasuojakuorja , jotka ovat hillittyjä ja tyylikkäitä. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita juuri sinulle ja elämäntyylillesi sopivan. Suosittelemme, ja tä katsot tarkkaan eri sävyjä, sillä kaikissa suojakuori issa on erilaisia värisävyjä. Suosittelemme esimerkiksi ammattilaisille tarkoitja tua First Class -monikorttisuojakuori a. Siinä on paljon lokeroita korteillesi, joten pääsja niihin helposti käsiksi. Stylised Vintage Leather Effect flip cover (jossa on kansiin integroitu lukko) erottuu ohuella ja ainutlaatuisella muotoilullaan, joka miellyttää kaikkia. Löydät klassisja suojuksemme, jotka alkavat 6,99 eMale ta ja joissa yhdistyvät muotoilu, suojaus ja ergonomia. Tai tutustu aitoon halkaisunahkasuojakuori on, jonka hinta on vain 12,99 €. Niissäkin on sisäisja korttipidikkeja , ja ne voidaan muuntaa handsfree-pidikkeiksi. Ne ovat loistavia lahjoja syntymäpäiville tai juhlakaudelle.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa tilausten seurantaan.

Meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua löytämään suojaa, jos tarvitsja sitä. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.