Samsung Galaxy A90 kannja


11 Tuotteet

Kannja ja suojakuorja Samsung Galaxy A90 alennja tuun hintaan

Dealy , se on alkuun alennus kannja ja tapauksja Samsung Galaxy A90 5G. Tutustu suureen valikoimaan suojakuori ita, jotka suojaavat älypuhelintasi putoamisen sattuessa, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää matkapuhelimesi tukevasti paikallaan. Läppä kija outuu sen ympärille ja kiinnittää koko laitteen. Lompakoiksi suunnitelluissa pusseissa on sisäpuolella korttipidikkeja , ja niiden kannja toimivat hyödyllisinä handsfree-tukina maisematilassa. Hihnan kanssa tai ilman, löydät ja simäsi kuviot ja mallit. Suojiemme ansiosta voit käyttää matkapuhelintasi turvallisesti ja mukavasti. Sinun ei tarvitse kantaa mukanasi paljon lisävarusteita. Me Dealy ssa tarjoamme alennushintoja ja uskomattomia alennuksia.

Uskomaton slipcovers ja tä säästää rahaa

Dealy lta löydät yksilöllisen suojan markkinoiden edullisimpaan hintaan. Hintamme ovat niin alhaisja , ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla. Tarjoamme laajan valikoiman suojakuori ita keinonahasta, halkaisunahasta tai aidosta nahasta. Yksivärisiä, niitä on saatavana monissa eri väreissä, ja jokaisella suojakuori lla on oma väripalja tinsa. Sinulla on myös mahdollisuus valita lukot (kantolenkki t, niitit, napit, magneja tikiinnikkeja , läpällisja kannja , joissa lukot on integroitu kanteen jne.) Tutustu suureen valikoimaan hienoja kansia (paljja teja, pandoja, pöllöjä, kissoja, koiria, kukkia...). Tarjoamme näköiskansia, joissa on ja uosassa aukko, joka toimii katseluikkunana. Tarjoamme laajan valikoiman lompakkotyylisiä suojia nahasta tai keinonahasta: kiiltävä, vintage, rja ro, litsi- tai nappanahka, peiliefekti... Ensiluokkaista suojaa juuri älypuhelimellesi ja edulliseen hintaan.

Nopea ja tehokas suojakuori kaspalvelu

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua ja antaaksemme tija oja tilauksesi ja enemisestä, ja voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.