Samsung Galaxy Z Fold 2 näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Suojaa Z Fold 2:n näyttö ja valokuvausmoduuli ultrakestävillä alennussuojillamme.

Samsung Galaxy Z Fold 2:n näyttö ja valokuvausmoduuli on suojattu täydellisesti Dealy ssa, joka tarjoaa erilaisia näytönsuojia erikoistarjouksena. Valitsemamme näytönsuojakalvo on erittäin ohut ja erittäin kestävä. Se on helppo asentaa eikä jätä jälkiä, kun poistat sen. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on helppoa. Vältät älypuhelimesi arvoa alentavat naarmut ja iskut, jotka voivat vahingoittaa sitä. Panssarilasi on särkymätöntä ja UV-säteilyä kestävää. Z Fold 2 -puhelimesi pysyy uutena pitkään ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin.

Suojaa myös valokuvamoduuli

Dealy tarjoaa parhaan suojan Samsung Galaxy Z Fold 2:n takakuvamoduulille. Se on helppo asentaa. Se estää linssin rikkoutumisen, naarmut, jotka voivat vahingoittaa kuvanlaatua, ja pölyn pääsyn sisään. Tämä HD-panssarilasi on erittäin läpinäkyvä. Se ei vaikuta valokuvien tai videoiden laatuun.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia tämän sivuston viestipalvelun kautta (kohta "Ota yhteyttä"). Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös tutustua blogiimme ja seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.