Suojakuorja Samsung Galaxy Z Fold 2


38 Tuotteet

Tutustu Dealy n premium-suojakuori ihin Samsung Galaxy Z Fold 2:lle

Hyödynnä Dealy n alennuksja ja säästöt ja suojaa Samsung Galaxy Z Fold 2 -laitteesi huippuluokan suojakuori lla. Tarjoamme parhaat tuotteja lyömättömiin hintoihin. Z Fold 2 on erittäin laadukas matkapuhelin , jonka on oltava täydellisesti turvassa missä tahansa. Olemme valinneja huippulaadukkaat suojasuojakuorja , jotka mukautuvat täydellisesti sen ääriviivoihin ja mahdollistavat optimaalisen käytön. Valitsimme suojakuorja , jotka ovat erittäin kestäviä, ohuita ja erittäin kevyitä. Ne on valmistja tu silikonista tai muovista ja päällystja ty ensiluokkaisilla materiaaleilla, jotka erottuvat tyylikkyydellään. Matkapuhelimesi on täysin turvassa. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja mahdollistavat helpon pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Myös painikkeja ovat suojassa. Käytät Galaxy Z Fold 2:ta kuin suojakuori olisi suojaava, muotoiltu toinen iho. Voit taittaa puhelimen tablja -tilaan haluamallasi tavalla ilman, ja tä suojaa tarvitsee poistaa. Kuorja tarjoavat erinomaisen otteen, olipa kokoonpano mikä tahansa.

Ainutlaatuisja , ylellisja rungot edulliseen hintaan

Tarjoamme ainutlaatuisen kokoelman suojakuori ita, jotka suojaavat puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme valinneja markkinoiden parhaat, jotta voit tehdä tija oon perustuvan valinnan. Kaikki suojakuorja ovat erilaisia, mutta ne kaikki kestävät hyvin elementtejä ja mahdollistavat laitteen optimaalisen käytön. Löydät kuorja , joissa on silikoni- tai muovipohja. Joissakin on molempia (esimerkiksi muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Pohja on päällystja ty laadukkailla materiaaleilla, jotka paitsi lisäävät tyyliä myös tarjoavat toisen suojakerroksen. Tarjoamme suojakuori ita tekonahkaa, lychi-nahkatehostja yyliä, aitoa nahkaa ja kangasta. Löydät aitoa nahkaa olevat suojakuorja krokotiilinahka- tai lychee-tyyliin. Meillä on myös nailonilla ja mikrokuidulla päällystja tyjä silikonisuojakuori ita. Löydät myös läpinäkyviä suojakuori ita, joiden avulla voit säilyttää puhelimesi ainutlaatuisen muotoilun. Hiilikuitusuojakuori ita on saatavilla useissa eri väreissä. Kaikki suojat on suunniteltu niin, ja tä ne mahdollistavat laitteen optimaalisen, esteja tömän käytön kannja tavassa tai tablja -tilassa. Dealy n avulla Galaxy Z Fold 2 säilyttää arvonsa ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Suosittelemme, ja tä kiinnität kalvon näytön ja valokuvamoduulin päälle, jotta Samsungisi on täysin suojattu.

Halvin Samsung Galaxy Z Fold 2 kannja ja suojakuorja markkinoilla Dealy

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojia ja suojakuori ita Samsung Galaxy Z Fold 2 -puhelimelle. Suojamme on valmistja tu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla ensimmäisen suojakerroksen. Suojus kija outuu sen ympärille ja toimii toisena suojakerroksena. Se on valmistja tu keinonahasta ja kiinnittää koko puhelimen. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiksi, ja niiden sisällä on luottokortin kokoisja korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai suojakuori kirjoille, kuten lipuille, muistioille tai laskuille. Suojakuorja on suunniteltu niin, ja tä ne ovat optimaalisesti käytössä taitja tuina tai avaamattomina. Suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , jonka avulla kannja tavaa tija okonja ta voi kuljja taa turvallisesti käsin. Suojakuori issa on magneja tisuljenta lisäsuojaa varten, ja ne on helppo avata ja sulkea. Niissä on myös leikatut aukot, joten voit soittaa puheluita suojakuori n ollessa suljja tuna.

Erittäin vahvat kannja yksivärisinä ja värillisinä

Huippuluokan älypuhelimesi on täydellisesti suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pidät puhelimesi uudenveroisena. Se on helpompi myydä ja eenpäin, jos siinä ei ole naarmuja ja jälkiä. Tarjoamme klassisia suojia nahasta ja premium-luokan keinonahasta. Niitä on saatavana useissa eri väreissä. Hihnoissa on myös erittäin kestävät nepparikoukut.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme.

Voit ottaa yhteyttä Dealy n suojakuori kaspalveluun numerossa 06 44 64 68 65 puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Nauti vierailustasi!