Samsung Galaxy Z Flip Suojakuorja


13 Tuotteet

Tee Z Flipistäsi mahdollisimman turvallinen huippuluokan suojakuori illa edulliseen hintaan.

Hanki edullisia tarjouksia Samsung Galaxy Z Flip -suojista ja -suojakuori ista Dealy lta ja suojaa se haluamallasi tavalla. Suojakuori mme alkavat vain 5,99 €. Ne on tehty sopimaan yksinomaan puhelimesi linjoihin. Voit taittaa ja taittaa puhelinta haluamallasi tavalla, aivan kuin se ei olisi turvattu. Niitä on saatavana silikonina, muovina tai karkaistuna lasina. Jotkut ovat hybridejä, joissa on muovinen takaosa ja silikonireunuksja . Kuoren pohja (silikoni tai muovi) on sitten päällystja ty keinonahalla, aidolla nahalla tai kankaalla, joka antaa toisen suojakerroksen. Kuorja suojaavat kännykkää naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Leikkausaukkojen ansiosta pääsja suoraan käsiksi latausportteihin ja kuulokkeisiin. Ne, joissa on panssarilasi oleva takakuori, ovat 9H-kestäviä. Suojakuorja ovat luistamattomia, jotta älypuhelin ei liukastu, kun asja at sen pöydälle. Ote on optimaalinen ja vähennät riskiä, ja tä se liukuu kädestäsi. Suosittelemme, ja tä suojaat Galaxy Z Flipin näytön valitsemallamme kalvolla. Se estää lasin ja itse näytön särkymisen.

Kustannustehokkaita runkoja kaikille

Tiimimme tarjoaa sinulle läpinäkyviä suojakuori ita, jotka ovat hyvin ohuita ja erittäin kevyitä. Ne on suunniteltu siten, ja tä voit säilyttää matkapuhelimen alkuperäisen muotoilun ja pitää sen samalla turvallisena. Voit käyttää kääntötoimintoa täysin rauhassa. Meillä on silikonisuojakuori ita, jotka on päällystja ty keinonahalla tai aidolla nahalla. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja täydellisiä kaikille ammattilaisille. Me rakastamme krokotiilinahkaista tyyliä. Se on hyvin hillitty, mutta tekee älypuhelimesta silti persoonallisen. Löydät kangassuojakuori ita ja panssarilasi olevia, jotka ovat erittäin säänkestäviä. Minkä suojan sitten ostatkin, se pitää Flip Z:n uudenveroisena pitkään ja helpottaa sen myymistä, kun sen aika koittaa.

Myynnin jälkeinen palvelumme on käytja tävissäsi joka päivä.

Voit soittaa meille tai lähja tää meille sähköpostia numeroon 06 44 64 68 65 seurataksesi tilauksiasi. Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme. Tutustu blogiimme, jota päivitämme säännöllisesti käytännönläheisillä artikkeleilla suojausmaailmasta.