Xiaomi Poco X3 Suojakuorja


88 Tuotteet

Dealy tarjoaa markkinoiden halvimmat Xiaomi Poco X3 -kannja ja -suojakuorja

Dealy , se on paras valikoima kannja ja tapauksja alennuksessa Xiaomi Poco X3. Hanki hyviä tarjouksia ja hyödynnä edullisimman hinnan politiikkaamme. Suojakuori mme on suunniteltu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Läppä ympäröi puhelimen ja pitää sen täydellisen turvassa. Se on valmistja tu keinonahasta (tai aidosta nahasta) ja tarjoaa älypuhelimelle toisen suojakerroksen. Törmäyksen sattuessa se on täysin suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja , kosmeja tisja vauriot ja ulkoisten osien, kuten lasin tai painikkeiden, vahingoittumisen. Säilytät älypuhelimesi uudenveroisena, ja sinun on helpompi myydä se ja eenpäin oikeissa olosuhteissa. Mallejamme voi käyttää myös lompakkoina, joiden sisäpuolella on leikkauksja kortteja ja käteistä varten. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa kännykän kuljja tamista käsin. Kannja taittuvat helposti pois, jolloin niistä tulee käytännöllisiä handsfree-pidikkeitä jokapäiväiseen käyttöön. Voit katsella videoita ja käyttää Poco X3:a maisematilassa täysin rauhassa.

Suojakuorja Poco X3:n yksilölliseen käyttöön

Tutustu kokoelmaan suojasuojakuori ita ja suojakuori ita Xiaomi Pocofone X3:lle. Tarjoamme suojasuojakuori ita, jotka on valmistja tu erilaisista säänkestävistä materiaaleista: aitoa nahkaa, tekonahkaa, lychee-nahkatyyliä, nappa-efektiä, vintage- ja rja romuotoilua... Meillä on erilaisia lukituksia, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan (magneja tisja , käsikäyttöisja , flip-kannja , joissa on ja uläppään integroitu lukko, rja romuotoilu...). Tarjoamme myös hienoja kansia, joissa on eläimiä, kukkia, Eiffel-torni ja paljon hauskoja malleja. Kaikki tuotteemme pitävät älypuhelimesi täysin turvassa päivittäin.

Suojakuori kaspalvelutiimimme vastaa nopeasti kaikkiin pyyntöihisi.

Soititpa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja it sähköpostia tai tekstiviestiä numeroon 06 44 64 68 65, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit seurata meitä myös Facebookissa, Instagramissa, Tik Tokissa ja blogissamme. Saat ensimmäisenä tiedon uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.