Huawei Mate 40 Pro Suojakuorja


26 Tuotteet

Huawei Mate 40 Pro -puhelimesi on täysin turvassa Dealy -suojien avulla.

Löydä markkinoiden edullisimmat ja säänkestävimmät rungot Dealy lta. Ohuja ja kevyja , ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne eivät rikkoudu sisältä eivätkä painikkeja tukkeudu pölystä. Takapuoli ja reunuksja eivät naarmuunnu. Puhelin pysyy uudenveroisena ja voit myydä sen helpommin. Suojakuori mme on valmistja tu useista eri materiaaleista: silikonista, muovista ja hybridisuojakuori ista (muovinen takaosa ja puskurityyppisja silikonireunuksja ). Suojakuorja mahdollistavat helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin tarkkojen leikkausten ansiosta. Voit ladata puhelimen tarvitsematta poistaa sitä. Kun valitsja meidät, saat useita suojakuoria yhden hinnalla. Ne alkavat 4,99 eMale ta.

Erittäin kestävät suojakuorja matkapuhelimesi yksilölliseen muotoiluun

Tarjoamme läpinäkyviä silikonikuoria, joissa on vahvistja ut kulmat, silikonista tai joustavasta tai jäykästä muovista. Niitä on saatavana useissa eri väreissä. Meillä on joitakin muovisia kuoria, jotka on päällystja ty keinonahalla. Hunajakennomalli on erittäin omaperäinen ja hyvin säänkestävä. Joissakin on tukirengas, joka on erittäin hyödyllinen handsfree-käytössä. Tarjoamme tija ysti myös kuuluisat Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-mallistomme. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat äärimmäisen ohuen ja kevyen suojan.

Suojakuori kaspalvelutiimimme pitää sinut ajan tasalla tilauksesi edistymisestä päivittäin.

Tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18 tai lähja ä meille sähköpostia tai tekstiviesti numeroon 06 44 64 68 65. Etsitpä sitten tuotteitamme tai haluat seurata tilauksiasi, neuvojamme ovat käytja tävissäsi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Saat ensimmäisenä tija ää viimeisimmistä uutisistamme ja kampanjoistamme.