Asus ZenFone 7 Suojakuorja


3 Tuotteet

Lyömättömiin hintoihin Asus ZenFone 7 kannja ja suojakuorja

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman premium-kansia ja -suojakuori ita alennja tuun hintaan Asus ZenFone 7:lle. Suojakuoremme ovat kaikki edullisia ja alennja tuja. Suojat on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja ja putoamisia. Tämä kuori pitää puhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla ensimmäisen suojakerroksen takapuolelle ja reunoille. Sitä peittää läppä, joka ympäröi sen ja suojaa koko älypuhelinta. Tämä suojaa sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä, joka voi päästä sisään porttien ja painikkeiden ympärille. Taskuja voidaan käyttää myös lompakkoina, joissa on sisäpuolisja korttipidikkeja ja leikkaus käteistä varten (liput, muistiinpanot, sja elit, kantokassit jne.). Kannja taittuvat helposti pois, jolloin ne ovat hands-free . Voit käyttää ZenFone 7:ää optimaalisesti ja mukavasti vaakatasossa. Meiltä löytyy suojakuori ita, joissa on magneja tisja painonappikiinnikkeja , ja läppäsuojakuori ita, joiden kiinnikkeja on integroitu ja uläppään. Suojuksemme on suunniteltu niin, ja tä voit käyttää valokuvamoduulia ja kääntää sen täysin rauhassa.

Tarjoamme tyylikkäitä suojia, jotka kestävät hyvin sääolosuhteita.

Valitsemme parhaat saatavilla olevat suojuksja ja tarjoamme ne sinulle erittäin edulliseen hintaan. Meiltä löydät business-tyylisja , yksivärisja keinonahkaisja pussukat, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja suosittelemme, ja tä tutustut niihin, sillä sävyt vaihtelevat kansien välillä. Näja perinteisen First Class -suojakuori mme, jossa on runsaasti säilytystilaa kaikille korteillesi. Se on ihanteellinen niille, jotka käyttävät yhtä tarvikja ta päivittäin. Voit myös valita useista eri nahkatyyleistä (lychee, vintage, lasitja tu jne.). Jos haluat avata ja sulkea kannja tavasi yksinkertaisella eleellä, suosittelemme flip-kansiamme, jotka ovat yhtä turvallisia kuin ne, joissa on manuaalinen magneja tisuljenta. Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä saat matkapuhelimestasi kaiken irti markkinoiden parhaaseen hintaan.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa

Olemme täällä auttamassa sinua tutkimuksessa ja tilauksen tekemisen jälkeen. Meidät tavoittaa sähköpostitse, tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa. Pidä itsesi ajan tasalla kaikista kampanjoistamme ja uutisistamme. Voit myös lukea artikkeleitamme blogistamme. Nauti vierailustasi Dealy ssa!