OnePlus 8T Suojakuorja


25 Tuotteet

Kaikki OnePlus 8T:n kannja ja suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman erittäin kestäviä alennussuojakuori ita ja -suojakuori ita OnePlus 8T:lle. Suojakuorja on suunniteltu ohuen, erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää puhelimen paikallaan ja pitää sen turvassa. Suojus kija outuu sen ympärille ja kiinnittää puhelimen kokonaan. Puhelin hyötyy kahdesta peräkkäisestä suojakerroksesta. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se säilyttää arvonsa, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja kätevä tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (liput, laskut, muistiinpanot jne.). Kannja voidaan taittaa helposti ja mielensä mukaan erittäin miellyttäviksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Joissakin kansissa on irrotja tava kantolenkki . Näin älypuhelinta on helppo kantaa kädessä.

Voit muokata OnePlus 8T:tä yksilöllisesti

Löydät yksivärisiä kansia monissa eri väreissä. Suosittelemme tutustumaan kaikkiin eri värisävyihin. Ne vaihtavat sävyä kannesta toiseen. Voit myös valita materiaaleja ja kiinnikkeitä. Tarjoamme flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa on kanteen integroidut lukot. Niiden avulla voit avata ja sulkea läpän hyvin nopeasti. Jos ja sit hienoa suojakuorta, meillä on joitain malleja, joilla voit personoida älypuhelimesi. Löydät eläimiä, kasveja, maisemia... Valitsemalla meidät säästät rahaa ja voit ostaa useita suojia yhden hinnalla muualta. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 09 75 18 78 18.

Voit myös lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin (06 44 64 68 65). Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.