Xiaomi Mi 10T Suojakuorja


114 Tuotteet

Xiaomi Mi 10T -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa

Maksa Xiaomi Mi 10T 5G -suojakuorja markkinoiden edullisimpaan hintaan Dealy ssa. Tarjoamme parhaan valikoiman erittäin kestäviä suojasuojakuori ita, joiden hinta on vain 4,99 €. Suojakuorja ovat erittäin ohuita, erittäin kevyitä ja suunniteltu yksinomaan Mi 10T:lle. Ne suojaavat täydellisesti puhelimen takaosaa ja reunoja iskujen sattuessa ja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti helposti käsiksi matkapuhelimen portteihin ja toimintoihin tarkkojen leikkausten ansiosta. Jotkut kiinnittävät myös painikkeja erittäin ohuella silikonilla. Suojat on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Löydät jäykkiä suojasuojakuori ita ja toisia, jotka ovat joustavia ja puolijäykkiä (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ).

Suojaa Mi 10T haluamallasi tavalla

Tarjoamme klassisia suojakuori itamme, jotka ovat monien suojakuori kkaiden valinta puhelimiinsa. Meillä on läpinäkyviä muovi- tai silikonisuojia, tyylikkäitä hiilikuitusuojia ja yksivärisiä nahkajäljitelmäsuojia. Löydät myös suojakuorja , joissa on rengas, joka toimii tukena kännykän handsfree-käytössä. Ne, jotka haluavat maksimaalista turvallisuutta, valitsevat Survivor-mallimme, joka tarjoaa kaksinkertaisen suojan, ja Ultra Erityiskestävä e -mallin, jossa on myös irrotja tava tuki. Jos ja sit mielikuvituksellista suojaa, löydät malleja, joissa on hauska muotoilu, joka vja oaa sekä teini-ikäisiin ja tä lapsiin. Ne voivat olla hienoja, mutta ne ovat silti turvallisia.

Ota meihin yhteyttä joka päivä seurata tilauksia

Meidät tavoittaa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihinne. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, suosittelemme seuraamaan meitä suosikkisivustoillasi (Facebook, Instagram ja Tik Tok).