Samsung Galaxy S10 5G Suojakuorja


14 Tuotteet

Paras suoja edulliseen hintaan S10 5G:lle

Dealy on uskomaton valikoima edullisia suojakuoria Samsung Galaxy S10 5G -puhelimelle. Suojamme on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista ja sekalaisista materiaaleista. Löydät muovisja takapuolelle ja silikonisja reunoille. Ne, joissa on panssarilasi takana, on tehty silikonista reunoilla. Tarjoamme jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä kuoria. Kaikki ovat erittäin suojaavia ja erittäin kestäviä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Pääsja silti helposti käsiksi älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Kuori tuntuu kuin toiselta iholta ja Galaxy S10 5G on suojassa elementeiltä.

Rungot jokaiseen makuun

Tarjoamme laajan valikoiman simpukoita, jotka tyydyttävät kaikkia suojakuori kkaitamme (aikuisja , vanhemmat, lapsja , nuorja , liikemiehja , urheilijat jne.). Meillä on klassisja suojakuoremme: läpinäkyvä, joustava ja harjattu hiilikuitu, keinonahka, jossa on tukirengas. Tarjoamme myös Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -suojakuori itamme, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan pysyen kuitenkin ohuina. Tiimimme rakastaa yksivärisiä silikonisuojakuori ita, jotka ovat liukumattomia ja erittäin kauniita. Ja tija ysti meillä on paljon hienoja kuoria, jotka ovat todella tyylikkäitä ja omaperäisiä. Tutustu läpinäkyviin kuoriin, joissa on kuvioita, jotka näyttävät tatuoinneilta puhelimessasi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa

Älä epäröi soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä (06 44 64 68 65). Autamme sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Voit myös pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Meillä on paljon todella mielenkiintoisia kampanjoita.