Samsung Galaxy A10s näytönsuojat


3 Tuotteet

Kaikki Galaxy A10s -näytönsuojat ovat nyt saatavilla erikoishintaan

Suojaa Samsung Galaxy A10s -puhelimen näyttö täydellisesti Dealy n kalvolla tai karkaistulla lasilla ja säästä rahaa. Tiimimme valitsee parhaat näytönsuojat matkapuhelimeesi. Ne ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Vältät sisäisja rikkoutumisja , naarmut, jotka devalvoivat kännykkääsi ja sormenjäljja , jotka tekevät siitä liukkaan ja likaisen. Kalvot eivät kupli ja panssarilasi on UV-kestävää. Ne estävät lasin räjähtämisen äkillisessä iskussa. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa sitä. Tuotteemme ovat erittäin läpinäkyviä ja HD-tasoisia. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä myös karkaistulla lasilla. Voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa nopeasti ja helposti. Aivan kuin näyttösi ei olisi suojattu!

Samsungin takapuolelle tarkoitja tu kalvo

Löydät myös IMK:n kalvon, jonka voit asentaa kännykän takaosaan. Hiilikuitukuvioinen kalvo tarjoaa toisen tavan suojata puhelintasi. Se kestää hyvin elementtejä ja säilyttää A10:n alkuperäisen muotoilun.

Ota meihin helposti yhteyttä

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Suojakuori kaspalvelutiimimme seuraa tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.