Samsung Galaxy A10s kannja


42 Tuotteet

Edullisja suojakuorja ja suojakuorja Galaxy A10s -puhelimeen

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman edullisia suojakuoria Samsung Galaxy A10s -puhelimelle. Hanki hyvä tarjous ja suojaa arvokas puhelimesi haluamallasi tavalla. Suojamme on valmistja tu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Kannja tava tija okone pysyy täydellisesti paikallaan ja kuori toimii ensimmäisenä suojalinjana. Sitä peittää tekonahkaläppä, joka suojaa koko älypuhelinta. Suojakuorja tarjoavat erinomaisen pidon ja antavat helpon pääsyn matkapuhelimen portteihin ja painikkeisiin. Puhelin on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Se säilyttää arvonsa ja on helpompi myydä ja eenpäin. Suojat voi taittaa halutessaan handsfree-tuiksi, mikä on erittäin hyödyllistä maisematilassa. Joihinkin suojiin kuuluu kantolenkki , ja lukitustyyleissä on valinnanvaraa.

Räätälöi Samsungin suojaus

Löydät klassisja yksivärisja keinonahkaverhoilumme useissa eri väreissä. Niitä voi käyttää lompakkona, sillä niissä on aukot kortteja varten ja liukutasku käteistä varten. Tarjolla on kannja , joissa on magneja tisuljenta, ja toisja kannja , joissa on lukko kannen sisäpuolella (Flip Covers). Flip Covers -kannja voit avata ja sulkea suojakuori n silmänräpäyksessä. Voit valita eri kuvioita ja malleja (klassinen nahka, litsi, rakeinen tai sileä...). Meillä on myös aitoa nahkaa ja halkaistua nahkaa olevia suojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Jälleen kerran voit valita materiaaleja ja tyylejä. Löydät paljon kansia, joissa on hauskoja kuvioita (kasveja, kukkia, eläimiä, marmoria, paljja teja, lippuja, kaupunkeja...), joita sinä ja lapsesi rakastatte. Hyödynnä superedullisja hintamme ja hemmottele itseäsi. Hintamme ovat niin houkuttelevat, ja tä voit ostaa useita kansia yhden hinnalla.

Tavoitat meidät nopeasti ja helposti

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihin ja voimme seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.