iPad 10.2" suojakuorja (2020)


113 Tuotteet

Tutustu valikoimaan suojakuori ita, suojuksia, suojakuori ita ja älysuojakuori ita iPad 10.2'' (2020) -puhelimelle.

Hyödy Dealy -hinnoista kaikissa iPad 10.2'' (2020) -suojissa, -suojakuori issa ja -älysuojakuori issa. Meillä on paras tarjous alennushintaan. Suojuksemme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka on erittäin kestävä iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Se on kääritty keinonahkakuoreen lisäsuojan saamiseksi. Se on suojattu elementeiltä ja voit käyttää sitä täysin rauhallisin mielin. Taskuissamme on sisäisja korttipidikkeja , ja kannja voidaan muuntaa hands-free pidikkeiksi eri kulmissa. Silikonisuojuksemme ovat erittäin suojaavia, ohuita ja kevyitä. Olemme kehittäneja valikoimamme erittäin kestäviä suojakuori ita ja suojia lapsille. Tutustu älykkäisiin suojakuori ihimme, joissa on kolme läppää ja automaattinen herätys- ja lepotoiminto. Ne ovat erittäin suojaavia ja mahdollistavat tablja in käytön taloudellisesti.

Muokkaa iPad 8 haluamallasi tavalla yksilölliseksi

Tarjoamme laajan valikoiman suojia ja suojakuori ita niille, jotka käyttävät iPadiaan ammattimaisesti. Olitpa sitten toimistossa, kaupassa, koulussa tai ravintolassa, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan suojan. Ne ovat erittäin hyödyllisiä myös henkilökohtaisessa yhteydessä niille, jotka ja sivät huomaamatonta ja tyylikästä suojakuori a. Meillä on myös paljon hienoja suojakuori ita, joissa on eläimiä (kissoja, koiria, pöllöjä, pandoja, tiikereitä, susia jne.), kasveja (kukkia, kasveja, mandaloita jne.), maisemia, maalauksia ja grafiikkaa. Löydät EVA-vaahtomuovikuorja lapsille. Nämä Kids-kuorja kunnioittavat ympäristöä ja lastesi terveyttä. Ne tarjoavat optimaalisen turvallisuuden tablja illesi. Niissä on integroidut tuja ja käytännöllisja kahvat. Suosittelemme, ja tä kiinnität iPad 8:n näyttöön kalvon tai karkaistun lasin. Älykkäät suojakuori mme ovat erittäin käyttökelpoisia sekä ammatillisessa ja tä henkilökohtaisessa käytössä. Meillä on joitakin klassista keinonahkaa ja toisia hauskoilla fantsuojakuori motiiveilla koristeltuja. Kaikki tuotteemme ovat uskomattoman edullisia.

Dealy : myynninjälkeinen palvelu ja sosiaalisja verkostot

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme puhelimitse (09 75 18 78 18), tekstiviestillä (06 44 64 68 65) ja sähköpostitse. Voit myös seurata meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa: Tik Tok, Facebook ja Instagram. Siellä voit seurata kaikkia viimeisimpiä uutisiamme.