Samsung Galaxy A31 Suojakuorja


47 Tuotteet

Suuri valikoima hylsyjä alennja tuun hintaan A31:lle.

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n alennuksja Samsung Galaxy A31 -suojakuori ista. Suojakuoremme on valmistja tu korkealaatuisesta silikonista tai muovista. Ne on helppo asentaa ja ne istuvat täydellisesti puhelimesi ympärille. Pääsja helposti käsiksi älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Leikkauksja ovat erittäin tarkkoja. Suojakuorja antavat ergonomisen otteen puhelimestasi. Älypuhelimen takaosa ja reunuksja ovat suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Älypuhelimesi säilyttää arvonsa ja voit nauttia siitä pitkään.

Räätälöidyt suojakuorja Galaxy A31:n yksilölliseen käyttöön

Tarjoamme klassikkomme: läpinäkyvät kuorja joustavasta tai jäykästä silikonista. Yksivärisiä kuoria on saatavana useissa eri väreissä. Meillä on useita hiilikuidusta valmistja tuja malleja, jotka erottuvat edukseen tyylikkyydellään. Löydät myös joitain keinonahalla päällystja tyjä. Tulja rakastamaan ultravahvoja kuoriamme, Survivoria ja supervahvoja kuoria, joissa on integroitu handsfree-tuki. Pidämme erityisesti niistä, joissa on panssarilasi oleva tausta ja silikonireunuksja . Sen lisäksi, ja tä ne näyttävät erilaisilta, ne ovat myös erittäin kestäviä. Valitsemme myös kuviollisia suojakuori ita, joilla voit antaa kännykällesi persoonallisen ilmeen. Näja joitakin, joissa on kukkia, eläimiä (pandoja, susia, kissoja, koiria...), maisemia tai paljja teja... Voit valita ne, joissa on tukirengas. Näiden avulla voit kantaa kännykkääsi sormessasi ja käyttää sitä mukavasti maisematilassa. Suosittelemme, ja tä asennat näytön päälle kalvon tai karkaistun lasin Samsungin optimaalisen suojan takaamiseksi.

Hyödynnä suojakuori kaspalvelumme 7 päivää viikossa ja liity meihin sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi soittaa meille (09 75 18 78 18) tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä (06 44 64 68 65). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihin. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Tervja uloa Dealy en!