iPhone 12 Pro Max -suojakuorja


75 Tuotteet

Tutustu super kokoelma alennus iPhone 12 Pro Max tapauksissa

Dealy tarjoaa upean kokoelman ensiluokkaisia iPhone 12 Pro Max -suojakuori ita lyömättömiin hintoihin. Hinnaltaan alkaen vain 4,99 €, ne ovat erittäin kestäviä elementtejä vastaan ja tulevat oikeaan hintaan. Ensisijainen tavoitteemme on pitää puhelimesi turvassa elementeiltä. Suojamme ovat ohuita ja superkevyitä. Ne on helppo asentaa ja ne istuvat tiiviisti puhelimen ympärille. Ne jättävät portit ja painikkeja helposti käyttöön. Jotkin suojaavat myös painikkeja maksimaalisen pölysuojan varmistamiseksi. Painikkeiden herkkyys säilyy ennallaan. Tällaisen suojan ansiosta älypuhelimesi on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Reunoilla oleva silikoni toimii puskurina. Meillä on silikonista, muovista, sekamateriaaleista ja karkaistusta lasista (takapuolelle) valmistja tuja suojia. Valitsitpa minkä tahansa, matkapuhelimesi on turvassa. Voit valita jäykistä, joustavista tai puolijäykistä suojakuori ista. Ne tarjoavat erinomaisen suojan käteen.

Erilaisja rungot turvallisuudesta tinkimättä

Huomaat, ja tä tarjoamme erittäin laajan valikoiman runkoja. Kaikki ne ovat erittäin kestäviä ja turvallisia. Löydät klassikkomme: silikoni- tai läpinäkyvät muovikuorja , yksivärisja silikonikuorja useissa eri väreissä, keinonahkaa, joustavaa ja harjattua hiilikuitua sekä tukirenkailla varustja ut kuorja . Meillä on tija enkin Ultra Erityiskestävä e -kuoremme, jossa on integroitu handsfree-tuki, ja Survivor, joka tarjoaa älypuhelimelle kaksinkertaisen suojan ja optimoi samalla äänen. Pidämme kovasti niistä, joissa on panssarilasi ja hienoja taiteellisia malleja. Älä unohda suojiamme, joissa on läpinäkyviä tai värillisiä silikonikuvioita. Voit saada kännykkääsi pandoja, leijonia, kissoja, koiria, perhosia, pöllöjä, maisemia, kaktuksia, glitteriä, marmoria ja paljon muuta. Ne sopivat täydellisesti kaikille, ja ne vja oavat nuoriin, jotka haluavat lisätä henkilökohtaisen koskja uksen. Korttipidikkeillä varustja ut kuoremme ovat erittäin käytännöllisiä. Löydät tarvikeosastolta naruja, jotta voit pitää 12 Pro max -puhelintasi kaulassasi. Toivottavasti nautit vierailustasi.

Voit seurata tilauksiasi ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Blogistamme saat käytännön neuvoja, joiden pitäisi kiinnostaa sinua.