iPhone 12 Pro -näytönsuojat


4 Tuotteet

Parhaat näytönsuojat parhaaseen hintaan iPhone 12 Pro:lle

Dealy tarjoaa loistavat näytönsuojat iPhone 12 Pro -puhelimelle. Kun valitsja meiltä kalvon tai karkaistun lasin, voit olla varma, ja tä kännykkäsi näyttö on täysin turvassa. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori , jos se rikkoutuu, eivätkä naarmut ja jäljja vahingoita sitä. On erittäin tärkeää säilyttää matkapuhelimesi alkuperäinen lasi, varsinkin jos haluat myydä sen jonain päivänä. Mahdollisja ostajat saattavat lannistua, jos he huomaavat, ja tä lasi ei ole alkuperäinen. Kalvomme ovat erittäin helppoja asentaa, erittäin ohuita ja erittäin läpinäkyviä. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Karkaistut lasit ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia. Ne ovat räjähdyssuojattuja (9H-kestävyys) ja UV-kestäviä. Ne peittävät koko näytön ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä. Vuorovaikutus sovellusten kanssa on siis optimaalista.

Myös iPhone 12 Pro -puhelimen valokuvanappikiinnitys on suojattu.

Varmista myös iPhone 12 Pro -puhelimen valokuvamoduuli. Tarjoamme sinulle erittäin ohutta, HD-läpinäkyvä ta, läpinäkyvä ta panssarilasi . Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Linssisi ovat täysin turvassa. Ne eivät rikkoudu tai naarmuunnu. Valokuvistasi tulee täydellisiä. Jälleen kerran, sinun on helpompi myydä ja eenpäin puhelin, jossa ei ole vikoja ja vaurioita.

Dealy on myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Tiimimme antaa sinulle mielellään tija oja tilauksesi edistymisestä. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi!