iPhone 12 Pro -suojakuorja


110 Tuotteet

Erittäin turvallisja suojakuorja ja suojakuorja iPhone 12 Pro -puhelimelle.

Dealy tarjoaa halpoja premium-suojia ja -suojakuori ita iPhone 12 Pro -puhelimelle. Hyödynnä tarjouksemme ja suojaa puhelimesi markkinoiden edullisimpaan hintaan. Suojakuori mme on suunniteltu älypuhelimen linjoihin räätälöidyn silikonikuoren ympärille. Tämä kuori kiinnittää matkapuhelimen takaosan ja reunuksja . Kuori vahvistaa älypuhelinta. Se on täysin suojattu kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Etupuoli on täydellisesti suojattu suojakuoren ansiosta, joka toimii läppänä ja hands-free tukena. Lompakoiksi suunnitelluissa lompakoissa on sisäpuolisja korttipidikkeja ja sja elitasku, jota voidaan käyttää myös suojakuori kirjapidikkeenä tai kantolaukkuna. Meillä on malleja, joissa on kantolenkki helppoa käsikantamista varten. Löydät kannja , joissa on magneja tilukot, joko läppätyylisja tai kansiin integroidut (flip-kannja ). Saatat suosia kannja , joissa on katseluikkuna, josta voit lukea tärkeimmät tiedot avaamatta kantta. Sinun tarvitsee siis vain valita tarpeitasi ja toiveitasi vastaava kansi. Tutustu värivalikoimaamme. Monja kuviokansistamme ovat ainutlaatuisia, sillä olemme ryhmitelleja eri malleja teemoittain.

Muokkaa iPhone 12 Pro -puhelimesi haluamallasi tavalla

Tiimimme valitsee huippuluokan suojakuorja , jotka ovat ennen kaikkea erittäin turvallisia. Niissä ei tingitä turvallisuudesta, ja ne antavat sinulle täyden tyydytyksen. Tarjoamme yksivärisiä aitoa nahkaa ja keinonahkaa olevia suojakuori ita. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja ne erottuvat edukseen tyylikkyydellään. Löydät klassisia malleja, litsien nahkatehosteita, painja tuja kuvioita, halkaistua nahkaa, nappa-tyyliä, vintagea... Meillä on joitakin kiiltävällä viimeistelyllä ja toisia krokotiilinahkaisia. Liikesuojakuori issamme on runsaasti korttipidikkeitä ja vja okja jullisja taskut pikkurahoille tai muille tavaroille, kuten kuulokkeille. Ne, jotka ja sivät mielikuvituksellista suojaa, ilahtuvat monista malleistamme: eläimja (kissat, koirat, safarit, perhosja , pöllöt, pandat, linnut jne.), "älä koske puhelimeeni" -mallit (Paha puhelin ja Vaarallinen karhu) ja kasvikokoelmamme (kukat, puut, kaktuksja jne.). Miksipä ei glitteriä, marmorikuvioita ja kansia, joissa on hauskoja viehätysvoimia? Valikoimamme yllättää sinut iloisesti. Hinnoittelupolitiikkamme ansiosta voit ostaa useita suojakuori ita yhden hinnalla. Tervja uloa Dealy en!

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme sähköpostitse, tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tai puhelimitse (09 75 18 78 18). Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja tilauksen tekemisestä. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTokissa.