iPhone 12 -suojakuorja


109 Tuotteet

Tutustu valikoimaan halpoja suojuksia ja suojakuori ita iPhone 12 -puhelimelle.

Dealy on iPhone 12 -puhelinten ja -suojakuori iden alennja tujen suojusten ja suojakuori iden huippuluokkaa. Säästä rahaa ja hyödynnä edullisja hintamme. Myydään alkaen 6,99 €, voit olla varma niiden laadusta. Suojakuori mme on suunniteltu ohuen, erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Tämä ympäröi puhelimesi ja pitää sen vakaana. Keinonahkamainen läppä toimii toisena suojakerroksena. Matkapuhelin on täysin suojattu iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Se pysyy uutena pitkään ja voit myydä sen helpommin, kun on aika vaihtaa se. Valitsemme suojakuorja , jotka toimivat myös lompakkoina ja joissa on sisäpuolisja aukot korteille ja lokero käteiselle, sja eleille, pienille suojakuori kirjoille, lipuille jne. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , ja kannja voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee käteviä hands-free -pidikkeitä, joissa voit katsella suosikkielokuviasi, -televisiosarjojasi ja -videoitasi. Tutustu mallistoihimme: tulja rakastamaan tuotteitamme!

Erittäin turvallisja suojakuorja iPhone 12:n yksilölliseen käyttöön

Kun valitsja Dealy n, huomaat, ja tä turvallisuus voi kulkea käsi kädessä estja iikan, ergonomian ja muotoilun kanssa. Valikoimamme iPhone 12 -suojakuori ita on kattava. Tarjoamme kaiken tyylisille suojakuori kkaille, jotta jokainen voi löytää oikean suojakuori n kännykkäänsä! Tarjoamme suojakuori ita useista erittäin kestävistä materiaaleista: aitoa nahkaa, tekonahkaa, lychee-tyyliä, nappa, vintage-nahkaa, rja roa, kangasta, farkkua... Tarjoamme erilaisia lukituksia, jotta voit valita tyylillesi sopivan (nappi, niitit, läpällisja kannja , joissa lukko on integroitu ja uläppään, kantolenkki , kaksoiskansi...). Tarjoamme myös hienoja kansia, joiden mallit vja oavat kaikkiin, erityisesti nuoriin ja lapsiin. Meillä on joitakin, joissa on eläimiä (pandoja, leijonia, tiikereitä, susia, paljja teja, lintuja, kirahveja...), kukkia, maisemia, paljja teja ja monia muita. Tarjoamme kuuluisan "älä koske puhelimeeni" -kansikokoelmamme, jossa on vaarallinen karhu ja paholaispuhelin. Löydät leopardinahkaisen kansemme ja uudja pussit, jotka tarjoavat paljon korttipidikkeitä ja vja okja jullisia taskuja pikkurahoille tai pienille henkilökohtaisille tavaroille. Olitpa sitten itsellesi tai lahjaksi, meillä on juuri tarvitsemasi tuotteja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Pysy ajan tasalla uusimmista uutisistamme sosiaalisissa verkostoissa.

Olemme käytja tävissäsi joka päivä vastataksemme kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla suojaustuotteistamme, ja seurataksemme tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.