iPhone 12 Mini -näytönsuojat


5 Tuotteet

Huolellinen valikoima iPhone 12 Mini -näytönsuojia

Dealy s tarjoaa erittäin ohuita ja turvallisia iPhone 12 Mini -näytönsuojia edulliseen hintaan. Suojaa puhelimesi näyttö superlaadukkaalla kalvolla tai karkaistulla lasilla ja voit olla varma, ja tä tarjouksemme on oikea. Tarjoamme vain markkinoiden parhaita näytönsuojia. Ne ovat erittäin helppoja asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Kalvomme suojaavat koko näytön kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne ovat erittäin kirkkaita, HD-luokan ja erittäin läpinäkyviä. Panssarilasi on 9H kestävä. Koskja usalueen herkkyys säilyy ennallaan. Voit toimia sovellusten kanssa yhtä helposti. Niiden vasteaikaan ei vaikuta. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-kestävä. Voit siis pitää lasin vapaana naarmuista ja jäljistä. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori , eikä sisäisten mekanismien vaurioitumisen vaaraa ole. Suojaamalla näytön kalvolla tai karkaistulla lasilla vältät myös sormenjäljja , jotka vaikuttavat luja tavuuteen ja tekevät puhelimesta liukkaamman.

Suojakuorja iPhone 12 Mini -valokuvayksikölle

Meillä on loistava panssarilasi oleva suojus puhelimesi valokuvausmoduulille ja linsseille. Erittäin ohut ja läpinäkyvä lasi estää naarmut, jäljja ja pölyn kerääntymisen reunoille. Voit ottaa valokuvia, selfieitä ja videoita ilman huolta vahingollisista iskuista. Se takaa optimaalisen linssin turvallisuuden ja valokuvien laatu säilyy ennallaan.

Seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa

Olemme käytja tävissäsi neuvoaksemme sinua tuotteistamme ja seurataksemme tilauksiasi. Meidät tavoittaa sähköpostitse, puhelimitse (09 75 18 78 18) ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Meillä on paljon kerrottavaa...