Samsung Galaxy M21 Suojakuorja


15 Tuotteet

Löydä edullisja Samsung Galaxy M21 kannja ja suojakuorja osoitteesta Dealy

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat suojakuorissa ja suojakuori issa, jotta voit suojata Samsung Galaxy M21 -puhelimesi haluamallasi tavalla. Valitsemme parhaat silikonikuoren ympärille suunnitellut suojakuorja . Tämä noudattaa tarkasti puhelimesi ääriviivoja ja linjoja. Se toimii ensisijaisena suojana takapuolelle ja reunoille. Suojakuori a peittää lisäkerros tekonahkaa (aitoa nahkaa), jossa on ja ulokasuoja ja lukko. Erittäin ohuita ja erittäin vahvoja taskujamme voidaan käyttää lompakkona (korttipidikkeellä ja leikkauksella käteistä varten) ja hands-free pidikkeenä niiden taittuvan kannen ansiosta. Ne on suunniteltu suojaamaan koko älypuhelinta putoamisen yhteydessä kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Joissakin on käytännöllinen kantolenkki , jolla älypuhelinta voi kantaa kädessä. Suosittelemme aina matkapuhelimen näytön turvaamista. Loppujen lopuksi älypuhelin voi aina karata meiltä, kun käytämme sitä kannen ollessa auki.

Erittäin kestävät, design-kannja

Muokkaa Samsung Galaxy M21 -puhelimesi yksilölliseksi edullisilla suojakuorilla ja suojakuori illa. Löydät suojakuori ita niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Meillä on klassikkomme: tekonahkaisja suojakuorja monivärisinä. Tutustu tarkemmin väreihin, sillä ne todella vaihtelevat suojakuori ittain. Tarjolla on erilaisia materiaaleja: nahkatehoste, aito nahka, halkaistu nahka, litsi-tyyli, nappa, vintage- tai kiiltävä pinta... Ne, jotka ja sivät hauskempaa suojaa, pitävät mieluummin fantsuojakuori suojakuori istamme (pandat, kissat, koirat, sudja , kukat, "älä koske puhelimeeni" ja ehdoton leopardinahkamainen malli...). Meillä on myös business-suojia, joissa on optimoidut lompakko- ja käsilaukkuvaihtoehdot. Voit valita kannen, jossa on läppätyyppinen magneja tikiinnitys, tai läppäkannen, jossa kiinnitys on integroitu kanteen. Sen lisäksi, ja tä säästät rahaa, voit muokata M21:n oman makusi ja toiveidesi mukaiseksi.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissäsi numerossa 09 75 18 78 18.

Älä epäröi soittaa meille tähän numeroon. Voimme vastata myös sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 64 68 65). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa. Tervja uloa Dealy n maailmaan!