Samsung Galaxy M21 Suojakuorja


16 Tuotteet

Dealy , super alennus kannja teidän Samsung Galaxy M21

Löydä edullisja suojakuorja Samsung Galaxy M21 -puhelimelle Dealy lta ja hanki edullisia tarjouksia erittäin kestävistä suojauksistamme. Suojakuori mme alkavat vain 4,99 eMale ta. Ne on suunniteltu sopimaan juuri puhelimesi linjoihin ja ääriviivoihin. Niitä on saatavana silikonina, muovina tai karkaistuna lasina. Joissakin on muovinen takapuoli ja silikonireunuksja , jotka suojaavat reunoja puskurin tapaan. Ne, joissa on panssarilasi , kestävät 9H. Kuorja suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Leikkausaukot ovat tarkat, jotta pääsja suoraan käsiksi latausliitäntöihin ja kuulokkeisiin ilman, ja tä suojaa tarvitsee poistaa. Jotkin suojaavat painikkeja suoraan käärimällä ne erittäin ohueen kalvoon vaikuttamatta niiden herkkyyteen. Suosittelemme myös suojaamaan M21:n näytön erittäin kestävällä kalvolla tai karkaistulla lasilla. Näiden avulla säästyt lasin vaihtamiselta, jos satut pudottamaan Samsungin.

Rungot kaikkiin elämäntyyleihin ja persoonallisuuksiin

Dealy tarjoaa laajan valikoiman malleja, jotta voit löytää kuoren, josta olja aina unelmoinut, turvallisuudesta tinkimättä. Tiimimme tarjoaa sinulle klassikkonsa: läpinäkyvät kuorja , hieno ja joustava hiilikuitu, harjattu, nestemäinen mäinen silikoni, tukirenkaalla, keinonahka... Meillä on Ultra Erityiskestävä -kuorja tuella tai ilman tukea ja Survivor-kuorja , jotka tarjoavat useita suojaustasoja ja optimoivat äänen. Rakastamme krokotiilinahkaista kuorta. Se on erittäin tyylikäs ja antaa älypuhelimellesi paljon tyyliä. Jotkut tiimin jäsenja ovat varustautuneja Pinwuyon Honor-sarjan kuorilla, jotka on valmistja tu keinonahasta ja kankaasta räikeissä väreissä! Meillä on myös useita Business-suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja ja tukirenkaat, jotka ovat erittäin hyödyllisiä jokapäiväisessä käytössä.

Tiimimme tekee tilauksistasi inventaarion

Tavoitat meidät puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse ja tekstiviestillä (06 44 64 68 65) tilausten seurantaan. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Voit lukea meitä blogistamme, jota täydennämme jatkuvasti. Nauti vierailustasi Dealy ssa.