Xiaomi Redmi 9C Suojakuorja


126 Tuotteet

Dealy turvaa Xiaomi Redmi 9C -puhelimesi poikkeuksellisilla ja edullisilla suojuksillamme!

Tutustu superkokoelmaamme edullisista suojuksista ja läppäsuojakuori ista, jotka on suunniteltu yksinomaan Xiaomi Redmi 9C:lle. Älypuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja toimivat myös lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Voit käyttää niitä jokapäiväisenä lisävarusteena sisäisille korttipidikkeille ja käteistaskuille tehtyjen leikkausten ansiosta. Joissakin pusseissa on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat pitää puhelimensa kädessä. Saatavilla on suojuksia, joissa on perinteisja lukot, magneja tilukot, nepparilukot ja niin sanotut flip-kannja , joissa lukot on integroitu suojukseen. Matkapuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Puhelimesi säilyttää arvonsa, ja voit halutessasi myydä sen helpommin ja eenpäin. Flip-kansi sopii koko perheelle, ja meillä on valikoima erilaisia suojia, jotka sopivat kaikille.

Mukauta Xiaomi Redmi 9C

Tutustu erittäin tyylikkäisiin suojiin ja suojakuori ihin nahasta tai korkealaatuisesta keinonahasta. Löydät niitä eri tekstuureissa (klassinen nahka, lychee, nappa, kangas, rja ro...). Näitä yksivärisiä pusseja on saatavana useissa eri väreissä. Mustasta violja tiin, löydät varmasti sinulle sopivan. Ne alkavat 6,99 €, joten älä pelkää valita useita yhden hinnalla. Meillä on joitakin, joiden mallit vja oavat nuoriin ja niihin, jotka haluavat hienoa suojaa. Tutustu "Pöllöpariin", "Ihmissuteen", "Eiffel-torniin", "Kukkivaan puuhun" ja moniin muihin. Tija enkin löydät myös Leopardinahka-tyylisen pussukan. Erittäin tyylikäs, se antaa Redmi 9C:lle ainutlaatuisen henkilökohtaisen koskja uksen. Tervja uloa suojien maailmaan, jotka antavat persoonallisuutta suosikkikännykällesi.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin pyyntöihin.