Google Pixel 4a kannja


31 Tuotteet

Kaikki Google Pixel 4a kannja ja suojakuorja lyömättömiin hintoihin

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojia ja suojakuori ita Goggle Pixel 4a -puhelimelle. Miksi maksaisit paljon suojasta, kun löydät sen alennuksella meiltä? Tarjoamme parasta edulliseen hintaan! Suojakuori mme koostuvat kuoresta, jonka sisään asja at matkapuhelimesi. Tämä pitää sen paikallaan ja tarjoaa ensimmäisen suojakerroksen. Läppä kija outuu kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena. Se on valmistja tu keinonahasta ja kiinnittää matkapuhelimesi. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on luottokorttipidikkeja sekä hyödyllinen tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille, kuten lipuille tai sja eleille. Voit vapaasti taittaa kannen kokoon ja käyttää sitä handsfree-pidikkeenä. Voit käyttää Googlea vaakatasossa helposti. Joissakin suojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka haluavat pitää matkapuhelimen kädessä ja kantaa sitä turvallisesti.

Erittäin kestävät kannja

Suojuksemme ja suojakuori mme on suunniteltu ennen kaikkea tarjoamaan Pixel 4a:lle erinomaista turvallisuutta. Se on täydellisesti suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pidät puhelimesi uudenveroisena pitkään. Älä epäröi valita haluamaasi suojaa. Ne ovat kaikki erittäin turvallisia. Tutustu klassisten, ensiluokkaisten nahka- ja keinonahkaisten suojakuorien mallistoomme. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita materiaalit (lyhtynahkaefekti, nappa, rja ro, kangas, kiiltävä tai matta...). Valikoimassamme on magneja tikiinnitteisiä suojuksia ja flip-kansia, joissa on suojukseen integroidut lukot. Kaikki uutuuskansiomme ovat turvallisia, ja niissä on sisäpuolella korttipidike ja tasku. Pidätkö eläimistä? Meillä on pandoja, pöllöjä, susia, koiria, kissoja... Me rakastamme klassista pystysuoraa läppäkantta. Se tarjoaa erilaisen tavan muotoilla kannja tavaa tija okonja tasi. Kokeile sitä, tulja rakastamaan sitä!

Voimme seurata tilauksiasi

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Nauti vierailustasi Dealy en Pixel 4a:lle!