Oppo A72 näytön suojat


3 Tuotteet

Suojaa näytön Oppo A72 yksinoikeudella ja edullisja näytönsuojat

Dealy valitsee Oppo A72:lle erittäin ohuja ja erittäin kestävät näytönsuojat. Tutustu osioomme, josta löydät parhaat kalvot ja karkaistut lasit alennja tuun hintaan. Valitsemme suojaimja , jotka ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta ja pölyltä iskun sattuessa. Lasi pysyy ehjänä hyvin pitkään, eikä sinun tarvitse vaihtaa sitä.

Ohut, vahva suojaus

Kalvomme ja panssarilasi mme on suunniteltu niin, ja tä ne tuntuvat lasin toisella iholla. Kun varmistat sen karkaistulla lasilla, vältät räjähdysriskin äkillisen iskun sattuessa. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa tuntematta suojaa. Panssarilasi suojaa UV-säteilyltä ja suodattaa aaltoja. Tarjoamme suojaa myös valokuvausyksikölle ja linssille. Voit ottaa valokuvia täysin rauhassa ajattelematta, ja tä valokuvausyksikkö on suojattu. Nauti vierailustasi!

Dealy on myös suojakuori kaskontakti

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Tiimimme voi kertoa sinulle tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Odotamme innolla yhteydenottoasi.