Suojakalvot Xiaomi Redmi 9A


4 Tuotteet

Yksinomainen valikoima näytönsuojia Xiaomi Redmi 9C:lle

Hyödy Dealy n hyvistä hinnoista ja tarjouksista kaikille Xiaomi Redmi 9C -näytönsuojille. Matkapuhelimesi ei ole immuuni kolhuille, pudotuksille ja onnja tomuuksille. Voit helposti pudottaa sen. Suosittelemme näytön suojaamista erityisesti nuorille ja uskaliaille. Mikään ei ole epämiellyttävämpää kuin lasin vaihtaminen tai mikä vielä pahempaa, älypuhelimen sisäpuolen rikkoutuminen. Kalvon tai karkaistun lasin laittaminen suojaa kännykkääsi myös naarmuilta. Näyttö säilyy kuin uusi, eikä sinun tarvitse vaihtaa lsuojakuori . Kalvomme ovat 9H-kestäviä. Koskja usalue pysyy myös herkkänä, ja voit toimia sovellusten kanssa ongelmitta.

Suojaa myös Redmi 9C:n valokuvausmoduuli

Kannja tavan tija okoneen valokuvamoduuli on vaarassa rikkoutua tai naarmuuntua. Karkaistun lasin avulla voit ottaa valokuvia täysin rauhassa ilman rikkoutumisen tai naarmujen riskiä. Se on myös helpompi myydä ja eenpäin. Suosittelemme tätä suojausta erityisesti nuorille ja lapsille.

Ota meihin helposti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi seurata tilauksiasi puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voimme myös antaa sinulle tija oja tilauksesi seurannasta.