OnePlus Nord -suojakuorja


81 Tuotteet

Erittäin kestävät, edullisja kuorja Oneplus Nordille

My Suojakuori : paras tarjous alennja tuun OnePlus Nordin suojakuori on. Valikoimamme koostuu suojista, jotka pitävät puhelimesi turvassa elementeiltä. Takapuoli, reunuksja ja painikkeja suojataan kolhuilta, naarmuilta, merkinnöiltä ja painikkeilta. Pääsja silti käsiksi puhelimen painikkeisiin ja portteihin erittäin tarkkojen leikkausten ansiosta. Kuoremme noudattavat puhelimen linjoja ja ääriviivoja, jotta niistä tulee kuin toinen iho OnePlussalle. Ne tarjoavat erinomaisen pidon. Puhelimesi ei vaurioidu naarmuilla, jotka devalvoisivat sitä. Estät myös sen liukkauden. Suojakuori n avulla minimoit sen putoamismahdollisuudja . Suojakuori antaa sinulle täydellisen otteen laitteesta. Pöly voi aiheuttaa painikkeiden toimintahäiriöitä. Suojuksemme estävät sen kertymisen ja esteen käytja tävyydelle ja reagointikyvylle. Sinun tarvitsee siis vain valita se, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja odotuksiasi.

Suojakuorja älypuhelimesi yksilöllistämiseen

Dealy tarjoaa erittäin kestäviä kuoria, jotka parantavat OnePlus Nord -puhelintasi. Turvallisuuden ei tarvitse olla tylsää! Tarjoamme ohuita, kevyitä läpinäkyviä suojakuori ita, joissa on vahvistja ut kulmat, jotka säilyttävät puhelimesi muotoilun. Tutustu klassisiin yksivärisiin kuoriin eri väreissä, hiilikuitukuoriin, harjattuun silikonikuoreen, keinonahkakuoreen ja kankaalla päällystja tyyn muovikuoreen. Meillä on myös kauniita panssarilasi olevia kuoria, joissa on todella luovia malleja. Tulja pitämään kangaskuoristamme, niistä, joissa on korttipidikkeja tai rengas, joka toimii tukena handsfree-tilassa. Voit käyttää OnePlus Nord -puhelintasi täysin rauhassa. Kun hinnat alkavat vain 4,99 eMale ta, on paljon syytä valita useita ja asentaa ne mielesi mukaan!

Olemme myös Messengerissä ja Twitterissä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme mukana suosikki sosiaalisissa verkostoissa, ja meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.