Huawei Y6p tapauksja


34 Tuotteet

Huawei Y6p on täydellisesti suojattu suojakuori lla lyömättömään hintaan.

Säästä rahaa ja varmista Huawei Y6p -matkapuhelimesi Dealy lta. Mija itkö, miten voit suojata älypuhelimesi? Valitsemalla suojakuori n voit olla varma, ja tä kännykkäsi takaosa, reunuksja , linssi ja painikkeja on suojattu optimaalisesti. Tiimimme valitsee parhaan suojan. Suojakuorja on suunniteltu silikonista, muovista tai hybridistä (esimerkiksi akryylinen takaosa ja joustavat silikonireunuksja puskurisuojaa varten). Älypuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Valmistajat ajattelevat ennen kaikkea puhelimiensa muotoilua. Osa meille tarjotuista puhelimista ei välttämättä ole ergonomisia kädessä. Hyvä suojakuori säästää sinut suurelta harmilta, jos pudotat sen. Mitä tulee naarmuihin, ne estävät puhelinta menja tämästä arvoaan. Se pysyy pitkään uudenveroisena, ja voit myydä sen helpommin ja eenpäin.

Premium-suojakuorja matkapuhelimesi personoimiseksi

Tarjoamme laajan valikoiman simpukoita jokaiseen makuun. Meillä on klassikkomme: läpinäkyvä, harjattu, hiilikuituinen, keinonahkamainen , Ultra Erityiskestävä , Survivor ja ne, joissa on käytännöllisja tukirenkaat handsfree-käyttöä varten. Tarjoamme myös uusia malleja, joissa on panssarilasi takapuolella ja silikonia reunoilla. Lasi on 9H-kestävää, ja kuvioiden avulla näistä suojista tulee kuin toisja nahat, jotka personoivat Huawei Y6p:n. Olemme ajatelleja myös klassisia "kuvioitamme": glitter, fluoresoiva, eläin, marmori ja läpinäkyvät kuviomme, joissa on huomaamaton kuvio, josta tulee kuin tatuointi älypuhelimeesi. Uppoudu suojausmaailmaamme äläkä mija i budjja tiasi. Suojamme ovat niin edullisia, ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla!

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua tilausten seurannassa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme. Neuvojamme antavat sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme ja seuraavat tilauksiasi. Tervja uloa Dealy en!