Näytönsuojat Samsung Galaxy S10 Lite


4 Tuotteet

Hyödy Galaxy S10 Liten näytönsuojien ja valokuvausmoduulien edullisista hinnoista.

Dealy tarjoaa parhaan tarjouksen Samsung Galaxy S10 Lite -puhelimen näytönsuojista ja valokuvamoduuleista. Hyödynnä tarjouksja kalvoistamme ja karkaistusta lasista. Matkapuhelimesi näytön suojaaminen on erittäin tärkeää, kun käytät suojakuori a. Kännykkä on täydellisesti suojattu kolhuilta, naarmuilta ja jäliltä. Sama pätee myös suojasuojakuori on tai suojakuori on. Käytämme puhelinta usein kansi auki (kävellessä, handsfree-tilassa ja maisematilassa). Älypuhelimen pudottamisen riskit eivät ole vähäisja , ja vaarana on lasin tai jopa näytön rikkoutuminen. Olemme valinneja markkinoiden parhaat näytönsuojat ja tarjoamme ne edulliseen hintaan. Kalvomme ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne tuntuvat kuin toiselta iholta lasin päällä, eivätkä jätä mitään jälkiä, kun käytät sitä. Panssarilasi on myös hyvin ohutta. Ne suojaavat koko näyttöä ja estävät lsuojakuori räjähtämästä iskun sattuessa. Ne ovat UV-kestäviä ja toimivat aaltosuojana. Näytön lasi ei rikkoudu, eivätkä naarmut tai tahrat häiritse sinua. Näytön koskja usalue pysyy yhtä herkkänä, ja unohdat pian, ja tä se on suojattu.

Suojakuorja S10 Liten kameramoduulille

Tiimimme voi myös suojata matkapuhelimen valokuvamoduulin. Erittäin ohut ja läpinäkyvä karkaistun lasin suojaus estää rikkoutumisen, naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja pölyn pääsyn linsseihin. Linssisi pysyvät uusina ja puhtaina pitkään, ja valokuvien ja videoiden laatu säilyy ennallaan.

Odotamme innolla yhteydenottoasi

Odotamme innolla yhteydenottoasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voimme vastata kysymyksiisi ja seurata tilauksiasi.