Samsung Galaxy S10 Lite -suojakuorja


29 Tuotteet

Hyödynnä Dealy n tarjouksja ostaaksesi Samsung Galaxy S10 Lite -suojat ja -suojakuorja

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman korkealaatuisia suojuksia ja suojakuori ita edulliseen hintaan. Hyödynnä edullisja hintamme ja osta edullisemmin! Valitsemme kannja , jotka tarjoavat odottamasi turvallisuuden. Suojakuori mme on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka on suunniteltu yksinomaan matkapuhelinta varten. Tämä pitää älypuhelimen täydellisesti paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojakerroksena kolhuilta ja naarmuilta. Erittäin kestävä keinonahkamainen läppä kija outuu kokonaan sen ympärille ja tekee siitä entistäkin turvallisemman. Näin matkapuhelimesi on suojattu mahdollisesti kohtalokkailta kolhuilta ja naarmuilta, jotka voivat pilata älypuhelimesi. Taskumme on suunniteltu käytja täväksi myös lompakkoina. Niissä on sisäpuolella leikatut aukot luottokorteillesi ja tasku, jota voidaan käyttää rahoille tai käsilaukuksi. Kansi taittuu pois milloin tahansa, jolloin se toimii hands-free pidikkeenä. Voit käyttää Samsungia mukavasti vaakatasossa. Etupuolella on leikkaus, jotta voit soittaa puheluita läppä suljja tuna. Joissakin suojissa on kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen kantamista varten. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva.

S10 Lite -puhelimesi täydellisesti yksilöllisja kannja

Dealy ssa sinulla on valinnanvaraa suojakuori iden ja pussien valikoimassamme. Jokaiselle löytyy jotakin ja koko perheelle. Meillä on klassisja suojuksemme tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Voit valita materiaaleja (lyijynahka, klassinen, nappa, leopardinahkamainen tyyli, kangas, farkku, vintage jne.) ja sulkimia (läppäkannja , joissa on kanteen integroitu lukko, klassisja kantolenkki tyylisja lukot, magneja tisuljenta niiteillä tai napilla). Meillä on paljon kansien malleja, jotka vja oavat niin lapsiin, teini-ikäisiin kuin vanhempiinkin. Tutustu malleihimme, joissa on eläimiä (susia, tiikereitä, pandoja, perhosia, kissoja, koiria...), kukkia, paljja teja tai marmorityyliä. Joissakin suojakuori issamme on edessä vja okja jullinen tasku, johon mahtuu esimerkiksi pikkurahat. Rakastamme Complètement Croco -krokotiilinahkaista suojakuori a; se vie sinut mennessään! Käytämme parhaita valmistajia ja tarjoamme sinulle heidän parhaat mallinsa. Tervja uloa henkilökohtaisen Samsung Galaxy S10 Lite -suojan maailmaan.

Neuvonantajamme auttavat sinua 7 päivää viikossa tutkimuksissasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä päivittäin puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään tutkimuksissasi ja seuraa tilauksiasi.