Samsung Galaxy S10 Lite -suojakuorja


29 Tuotteet

Suurja halvat suojakuorja Samsung Galaxy S10 Lite -puhelimelle

Dealy tarjoaa sinulle Samsung Galaxy S10 Lite -puhelimelle ensiluokkaisja suojakuorja edulliseen hintaan. Säästä kaikista ultrakestävistä suojasuojakuori istamme! Suojakuori mme on suunniteltu yksinomaan puhelimen linjoihin ja ääriviivoihin sopiviksi. Ne on valmistja tu silikonista tai muovista. Joissakin on muovinen takapuoli ja silikonireunuksja optimaalista reunasuojausta varten. Löydät myös joitakin, joissa on 9H-panssarilasi oleva takapuoli. Joustavat tai jäykät suojakuorja suojaavat kannja tavaa tija okonja tasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Porttien leikkauksja ovat erittäin tarkkoja, jotta niihin pääsee helposti käsiksi. Jotkin kuorja suojaavat erityisesti painikkeita ympäröimällä ne. Painikkeita on helppo käyttää ja ne pysyvät herkkinä. Vältät pölyämisen riskin. Meillä on erittäin hyvä valikoima, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivan kuoren. Jos olja suojakuorien ystävä, suosittelemme täydentämään älypuhelimesi suojan näytön kalvolla tai erittäin kestävällä karkaistulla lasilla. Saat mielenrauhan ja voit käyttää Samsungia täysin vapaasti.

Runkoja kaikille

Dealy tarjoaa sinulle monenlaisia suojakuori ita, sillä meillä kaikilla on oma tapamme elää älypuhelimemme kanssa. Yksi suojakuori on varma: emme ole tinkineja tuotteidemme turvallisuudesta tai niiden kestävyydestä elementtejä vastaan! Tija enkin tiimimme tarjoaa sinulle klassikkonsa: läpinäkyvät kuorja , hieno ja joustava hiilikuitu, harjattu, nestemäinen mäinen silikoni, jossa on tukirengas maisematilaa varten... Tulja rakastamaan Ultra Erityiskestävä -kuoriamme tuella tai ilman tukea ja Survivor-kuoria, jotka ovat ihanteellisia kätköihin. Meillä on silikonikuoria 3D-kuvioilla (koirat, karhut, pandakarhut, hedelmät jne.) Tutustu valikoimaan joustavia silikonikuoria, joissa on kuvioita, sekä kuoriin, joissa on kiinnityslenkki ja karabiini. Valikoimamme karkaistusta lasista valmistja ut kuorja ovat ainutlaatuisia. Sen avulla voit personoida Galaxy S10 Lite -puhelimesi ikään kuin se olisi kiinteä osa puhelinta. Käytännöllisemmät rakastavat tekonahkasuojakuori itamme, joissa on korttipidike, ja suojakuori ita, joissa on hyödyllinen tukirengas maisemakäyttöä varten. Nauti vierailustasi!

Tiimimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja ottaa tilauksesi huomioon.

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Vastaamme kirjallisiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.