Honor 8A suojakalvo


3 Tuotteet

Vakavin tarjous näytönsuojien Honor 8A:lle

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman alennja tuja näytönsuojia Honor 8A:lle. Teemme erittäin hienon valikoiman kalvoja ja panssarilasi tarjotaksemme sinulle vain parhaat tuotteja . Voit siis olla varma, ja tä sinulla on kaikkein kestävimmät tuotteja matkapuhelimesi lasissa. Kalvomme ja panssarilasi ovat erittäin ohuita. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne kiinnittävät koko näytön ja niistä tulee kuin toinen iho. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja 9H kestävä. Lasi ei naarmuunnu, eivätkä pölyn kertymisestä johtuvat toimintahäiriöt häiritse sinua. Kannja tavan tija okoneesi näyttö näyttää uudenveroiselta pitkään.

Täydellinen suoja koskja usvyöhykkeelle

Kalvomme ja panssarilasi mme ovat niin ohuita, ja tä ne eivät häiritse lainkaan sovellusten vuorovaikutteisuutta. Herkkyys säilyy ennallaan. Aivan kuin näyttöä ei olisi kiinnitja ty. Unohdat pian, ja tä tämä ohut suojakalvo on kiinnitja ty.

Suojakuori kastiimimme voi auttaa sinua tutkimuksessasi

Jos sinulla on kysyttävää näytönsuojistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme tutkimuksessasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Nauti vierailustasi Dealy ssa.