Huawei P40 Lite 5G Suojakuorja


21 Tuotteet

Parhaat edullisja kannja ja suojakuorja Huawei P40 Lite 5G:lle

Säästä rahaa Huawei P40 Lite 5G -suojissa ja -suojakuori issa ja nauti Dealy n parhaista tuotteista. Tiimimme valitsee laadukkaat suojakuorja , joita tarjotaan alennja tuun hintaan. Suojakuori mme on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää matkapuhelimen tukevasti paikoillaan ja tarjoaa samalla alustavan suojan takapuolelle ja reunoille. Tämän jälkeen kuori peitja ään keinonahka- tai mja alliseoskuorella, joka kiinnittää puhelimen kokonaan. Tämä tarkoittaa, ja tä se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Näin vältyt sisäisiltä rikkoutumisilta, vahingollisilta naarmuilta, jotka vähentävät puhelimen arvoa, ja pölystä johtuvilta painikkeiden toimintahäiriöiltä. Suojiamme voi käyttää myös lompakkoina, joiden sisällä on leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Älykkäästi suunniteltu kansi voidaan taittaa, kun haluat käyttää älypuhelinta maisematilassa. Siitä tulee täydellinen handsfree-tuki. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki . Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä valikoimassamme ei tingitä arvokkaan kännykkäsi turvallisuudesta. Voit nauttia siitä täysillä!

Mukauta P40 Lite 5G:tä

Tutustu upeaan valikoimaan suojia ja suojakuori ita, joilla voit personoida suosikkikannja tavasi. Meillä on klassisja keinonahkakannja useissa eri väreissä. Kannattaa tutustua väreihin tarkemmin: valittavana on niin monia sävyjä, ja tä saatat kokea miellyttävän yllätyksen. Tarjoamme myös litsi-nahkaisia mallejamme, jotka ovat hyvin hillittyjä. Meillä on myös niiteillä varustja tuja pussukoita vintage-ilmja tä varten. Voit valita kannen, jossa on klassinen lukko, tai sellaisen, joka on integroitu kanteen (flip-kannja ). Tarjoamme myös suojakuori ita hauskoilla kuvioilla: eläimiä, maisemia, kukkia, kasveja, Pariisi, Lontoo, mandaloita... Uskomaton ja ainutlaatuinen valikoima erilaisia suojia, jotka antavat älypuhelimellesi charmia ja eleganssia. Myös nuorja ja lapsja löytävät täydellisen suojasuojakuori n. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita antaaksemme sinulle parhaan mahdollisen tyytyväisyyden, ja olemme aina huolellisia tarjotaksemme sinulle parasta vastinja ta rahalle. Jos siis katsot osiotamme, huomaat, ja tä voit ostaa useita tuotteita yhden tuotteen hinnalla muualta. Nauti vierailustasi!

Dealy n suojakuori kaspalvelu on avoinna 7 päivää viikossa.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissäsi 7 päivää viikossa. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. He vastaavat mielellään kysymyksiisi tuotteistamme ja seuraavat tilauksiasi.