Honor 9X Lite suojakalvo


2 Tuotteet

Suojaa Honor 9X Lite -laitteen näyttö erittäin kestävillä ja edullisilla näytönsuojilla

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat näytönsuojissa Honor 9X Lite -puhelimen suojaamiseksi. Tarjoamme merkityksellisimmän valikoiman kalvoja ja panssarilasi matkapuhelimesi näytölle. Erittäin ohuja ja helpot asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne ovat erittäin kestäviä elementtejä, kuten iskuja, naarmuja, sormenjälkiä ja pölyä vastaan. Voit käyttää älypuhelintasi kuin se olisi suojaamaton, ja tuntoaistien vuorovaikutus on optimaalista. Säilytät puhelimesi ehjänä, eikä se menja ä arvoaan, koska lasi on naarmuuntunut tai huonokuntoinen. Kalvomme ovat erittäin läpinäkyviä ja panssarilasi on räjähdyssuojattua.

Se on myös suojaus valokuvamoduulin osalta.

Tarjoamme myös panssarilasi Honor 9X Liten valokuvausmoduuliin. Erittäin ohuja ja erittäin kestävät, ne välttävät kolhujen seurauksja , naarmut, jotka voivat vahingoittaa valokuvien laatua ja pölyä, joka voi olla erittäin haitallista. Valokuvien ja videoiden laatu säilyy ennallaan niiden läpinäkyvyyden ansiosta. Tutustu mahtaviin hintoihin ja säästä kaikissa Honor 9X Lite -tuotteissa.

Suojakuori kaspalvelutiimisi on tavoitja tavissa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilausten käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.