Samsung Galaxy A41 kannja


104 Tuotteet

Löydä parhaat Samsung Galaxy A41 kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan.

Hyödynnä Dealy n lyömättömät hinnat suojakuorille ja suojakuori ille, jotta Samsung Galaxy A41 on henkilökohtainen ja erittäin kestävä. Valitsemme suojakuorja , jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Tämä kuori mukautuu täydellisesti puhelimen ääriviivoihin ja linjoihin ja tarjoaa lisäsuojaa takapuolelle ja reunoille. Suojakuorja on sitten päällystja ty lisäkerroksella keinonahkaista suojaa, jossa on kansi ja lukko. Erittäin ohuita ja erittäin vahvoja suojakuori ita voi käyttää lompakkona tai handsfree-pidikkeenä. Ne on suunniteltu täyttämään turvallisuusvaatimuksja putoamisen varalta ja suojaamaan kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Joissakin on käytännöllinen kantolenkki , jolla voit kantaa älypuhelinta kädessäsi.

Dealy n kanssa turvallisuus ja muotoilu kulkevat käsi kädessä.

Muotoile Samsung Galaxy A41 -puhelimesi persoonalliseksi Dealy -suojien ja -pussukoiden upealla valikoimalla alennja tuun hintaan. Löydät todella erilaisia suojakuori ita kaikille: aikuisille, nuorille, teineille ja lapsille! Meillä on klassikkomme: tekonahkaisja suojakuorja eri väreissä, joissa on painja tuja kuvioita tai yksivärisiä. Tarjoamme ainutlaatuisia materiaaleja: nahkatehoste, aitoa tai halkaistua nahkaa, lyijyä, nappaa, vintagea, rja roa. Mutta voit myös suosia kangas-, farkku- tai fantsuojakuori kansia (pandoja, kissoja, koiria, susia, kukkia, paljja teja, yksisarvisia jne.). Meillä on myös joitakin erittäin käytännöllisiä suojia, joissa on irrotja tavat kuorja , sekä laaja valikoima lompakko- ja käsilaukkuvaihtoehtoja. Valitsemalla meidät ja vain säästä rahaa, vaan voit myös muokata Galaxy A41 -puhelimesi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Neuvoja ja huoltopalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Seuraa tilauksiasi Dealy ssa ja hyödynnä 7/7 suojakuori kaspalvelua. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.