Suojakalvot Xiaomi Mi Note 10 Lite


2 Tuotteet

Suojaa Xiaomi Mi Note 10 Lite edullisimpaan hintaan

Valitse Xiaomi Mi Note 10 Lite -näytönsuoja Dealy lta sen laadun, turvallisuuden ja hinnan vuoksi! Tarjoamme parhaat hinnat huippuluokan tuotteille. Olipa kyseessä sitten kalvo tai panssarilasi , voit olla varma, ja tä kännykkäsi näyttö on täydellisesti suojattu kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tuotteemme ovat helppoja asentaa ja erittäin ohuita, joten unohdat pian, ja tä ne ovat lasissa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ja tä lasi hajoaa miljoonaksi palaseksi, tai siitä, ja tä sen vaihtaminen on hankalaa. Panssarilasi mme on 9H-kestävää. Niitä on erittäin mukava pitää kädessä, eivätkä ne häiritse millään tavoin näytön vuorovaikutteisuutta tai tuntoaluja ta. Lyhyesti sanottuna voit käyttää Mi Note 10 Lite -lsuojakuori ajattelematta, ja tä se on turvattu!

Dealy tarjoaa suojaa myös Mi Note 10 Liten valokuvausmoduulille

Suojaa Xiaomi Mi Note 10 Lite -puhelimen valokuvausmoduulin linssit karkaistuilla linsseillämme, jotka on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimiin. Erittäin ohuja ja kestävät linssit estävät rikkoutumisen, mahdollisesti kohtalokkaat naarmut ja pölyn pääsyn linssien väliin. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa. Ne on suunniteltu tinkimättä kuvanlaadusta. Aivan kuin moduulia ei olisi suojattu!

Suojakuori kaspalvelumme voi kertoa sinulle lisää suojaustuotteistamme.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätija oja näytönsuojistamme ja linsseistämme. Voimme myös seurata tilauksiasi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.