Suojakalvot Xiaomi Poco F2 Pro


4 Tuotteet

Ainutlaatuinen valikoima Xiaomi Poco F2 Pro näytönsuojia edulliseen hintaan

Xiaomi Poco F2 Pro -puhelimesi näytön varmistamiseksi ei tarvitse rikkoa pankkia: Dealy tarjoaa halvimmat hinnat! Teemme hienon ja vaativan valikoiman karkaistuja kalvoja ja lsuojakuori ja tarjoamme ne sinulle erittäin edulliseen hintaan. Tuotteemme ovat erittäin ohuita, helposti asennja tavia ja erittäin kestäviä (iskut, naarmut, jäljja ja pöly). Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, voit olla varma, ja tä koko näyttö on suojattu. Koskja usalue on optimaalinen, ja kä koskaan ajattele, ja tä lasi on turvattu. Lasi on 9H-kestävä, jotta se ei räjähdä iskun sattuessa. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori , ja vältyt reunoilla olevan pölyn aiheuttamilta hankaluuksilta. Ennen kaikkea vältät naarmut, jotka voivat heikentää luja tavuutta ja automaattisesti alentaa matkapuhelimen arvoa.

Tutustu karkaistuihin linsseihimme Poco F2 Pro -valokuvamoduulille.

Tiimimme valitsee erittäin kestävät karkaistut linssit, jotka ovat välttämättömiä valokuvausmoduulisi ja linssien turvallisuuden kannalta. Erittäin ohuja lasit on helppo asentaa ja ne suojaavat linssejäsi optimaalisesti. Vältät rikkoutumisen ja naarmujen riskin, jotka voivat olla kohtalokkaita valokuville ja videoille. Ne on suunniteltu siten, ja tä ne eivät vaikuta valokuvien laatuun. Näkymättömät, ne antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää Poco F2 Pron suorituskykyä täysimääräisesti. Tarjoamme myös kalvoja matkapuhelimen takaosaan. Ne pitävät sen turvassa ja antavat samalla mahdollisuuden säilyttää Xiaomin muotoilun.

Tiimimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja siitä, miten voit seurata tilauksiasi.

Voit tavoittaa meidät 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä kaikissa tuotteitamme koskevissa tiedusteluissa ja tilausten seuraamiseksi.