Huawei P40 Pro Plus Suojakuorja


1 Tuote

Tutustu Huawei P40 Pro Plus -suojakuori iden valikoimaan

Tutustu Dealy n valikoimaan suojia ja suojakuori ita Huawei P40 Pro Plus -puhelimelle edulliseen hintaan. Eksklusiivisja suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka on mukautja tu täydellisesti puhelimen ääriviivoihin. Ne on päällystja ty erittäin kestävällä suojakuori lla, joka suojaa koko älypuhelinta. Pääsja silti helposti käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin, ja voit puhua puhelimessa pitämällä suojakuoren suljja tuna sen erityisesti suunnitellun leikkauksen ansiosta. Koko P40 Pro + -puhelin on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit myös ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa.

Suojat ja pussit matkapuhelimen yksilölliseen muotoiluun

Alennja ut kannja ja pussit matkapuhelimesi personoimiseksi. Tutustu valikoimaan edullisia suojakuori ita, jotka on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta: mattaisja keinonahkakannja , litsi-nahkaisja , vintage-, leopardi- tai fantsuojakuori suojakuorja (eläimja , maisemat jne.). Tulja rakastamaan flip-suojakuori itamme, joissa on kannessa sisäänrakennja tu lukko ja jotka avautuvat kuin kirja. Kaikki suojakuori mme ovat alennja tuja, joten voit valita niin monta kuin haluat rikkomatta pankkia.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Suojakuori kaspalvelutiimimme palvelee sinua sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja pyyntöihisi mahdollisimman nopeasti.