Suojakalvot Xiaomi Redmi Note 9 Pro


4 Tuotteet

Alennus näytön suojakalvot Xiaomi Redmi Note 9 Pro:lle

Suojaa Xiaomi Redmi Note 9 Pro -puhelimesi näyttö Dealy lla! Tarjoamme sinulle erittäin ohuita, HD-luokan, erittäin läpinäkyviä kalvoja ja panssarilasi , jotka on erittäin helppo asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun ne on poistja tu, ja näyttösi säilyy ehjänä. Ne on suunniteltu suojaamaan näyttöäsi iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Asennuksen jälkeen unohdat pian, ja tä älypuhelimesi on suojattu. Vuorovaikutteisuus ja herkkyys säilyvät täysin ennallaan, ja voit silti käyttää sovelluksiasi helposti. Kalvomme ja panssarilasi suojaavat koko näytön. Panssarilasi on iskunkestävää ja särkymätöntä, joten lasi säilyttää lujuutensa. Ne ovat UV-säteilyä estäviä. Pidämme hintamme mahdollisimman alhaisina, jotta voit varustaa puhelimesi haluamallasi tavalla, ja olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa antaaksemme sinulle tija oa suojaustuotteistamme.

Suojakuorja Xiaomi Redmi Note 9 Pro -puhelimen kameramoduulille

Tarjoamme myös karkaistua lasisuojaa matkapuhelimen valokuvamoduulille. Anturit ovat täysin turvassa iskun sattuessa. Ne ovat räjähdyssuojattuja, joten voit ottaa valokuvia ja videoita mukaan minne tahansa täydellä mielenrauhalla. Meillä on myös kalvoja älypuhelimen takaosaan. Ne ovat erittäin turvallisia, ja niiden avulla voit säilyttää matkapuhelimesi muotoilun ja suojata sen samalla.

Ota yhteyttä Dealy n suojakuori kaspalveluun 7 päivää viikossa

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä kaikissa tiedusteluissa. Me autamme sinua aina tuoteneuvonnasta tilausten seurantaan.