Xiaomi Redmi Note 9 Suojakuorja


60 Tuotteet

Kaikki kannja ja tapauksja Xiaomi Redmi Note 9 uskomattomiin hintoihin

Hyödy Dealy -valikoimastamme suojakuorja ja suojakuorja Xiaomi Redmi Note 9:lle edullisesti. Suojakuori mme ovat yksinoikeudella puhelimelle ja suunniteltu juuri sitä varten. Ne on valmistja tu silikonikuoresta, joka on mukautja tu puhelimen ääriviivoihin ja linjoihin. Kuoren päällä on pussi, joka suojaa koko puhelinta iskuissa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Pääsja silti helposti käsiksi älypuhelimen portteihin ja toimintoihin, ja voit puhua puhelimessa kannen ollessa kiinni. Koko Redmi Note 9 -puhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Suojat ja pussit, jotka näyttävät juuri sinulta.

Dealy tarjoaa edullisia suojuksia ja suojakuori ita matkapuhelimesi personoimiseksi. Suojakuori mme on suunniteltu käytja täväksi lompakkona, ja niiden kansi taittuu helposti hands-free pidikkeenä käytja täväksi. Tutustu edullisiin suojakuori ihimme, jotka ovat tekonahkaa tai aitoa nahkaa, sekä mattapintaista tekonahkaa, lychee-nahkaa, vintagea, kangasta ja pystysuuntaisia läppiä sisältäviin suojiin.

Voit valita kannen, jossa on läpikuultava ja upaneeli, jotta voit tarkastella tija oja avaamatta ja ukantta. Tiimimme valitsee kaikille sopivan suojan vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja elämäntyyliäsi.

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissäsi sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa saadaksesi tija oa tuotteistamme ja tilausten käsittelystä. Tiimimme auttaa mielellään.