Honor 8S suojakalvo


2 Tuotteet

Suojaa Honor 8S -puhelimen näyttö Dealy -kalvoilla ja karkaistulla lasilla.

Dealy turvaa Honor 8S:n näytön markkinoiden edullisimpaan hintaan erittäin kestävillä kalvoilla ja karkaistulla lasilla. Olemme testanneja tuotteemme ja tarjoamme sinulle erittäin ohuja suojat, jotka on erittäin helppo asentaa. Ne turvaavat koko näytön, ja kä tunne mitään eroa. Valmistajamme ovat suunnitelleja kohteita, jotka eivät vaikuta koskja usalueeseen. Näytön vuorovaikutteisuus ja herkkyys eivät vaikuta millään tavalla, ja unohdat pian, ja tä lasi on suojattu. Asentamalla nämä lisävarusteja sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori iskun sattuessa, ja vältät naarmut, jotka vähentävät matkapuhelimen arvoa. Panssarilasi mme on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä.

Dealy sisältää myös suojan Honor 8S:n valokuvamoduulille.

Suojaa Honor 8S -puhelimen valokuvausmoduuli täydellisesti ja edullisesti linsseille suunnitelluilla karkaistulla lasisuojallamme. Voit ottaa valokuvia, videoita ja selfieitä haluamallasi tavalla ilman riskiä objektiivien rikkoutumisesta tai naarmuuntumisesta. Ne ovat myös niin ohuita, ja tä unohdat moduulin olevan suojattu. Valokuvien ja videoiden laatuun ei ole mitään vaikutusta, ja moduuli pysyy uudenveroisena hyvin pitkään.

Hyödy suojakuori kaspalvelustamme

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Honor 8S -lisävarusteista. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.