OnePlus 8 Pro kannja


6 Tuotteet

Säästä OnePlus 8 Pro -puhelimen kannja ja suojakuorja

Valitse huippuluokan suojuksja ja suojakuorja edulliseen hintaan Dealy lta One Plus 8 Pro -puhelimesi suojaamiseksi. Tiimimme tarjoaa erittäin kestäviä suojakuori ita edulliseen hintaan! Suojakuorja on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka on räätälöity yksinomaan puhelimen linjojen mukaan pitämään puhelimen tukevasti. Ne ympäröivät puhelimen kokonaan ja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne on suunniteltu niin, ja tä portteihin pääsee helposti käsiksi, ja lukot optimoivat suojan estämättä käyttöä. Suojakuorja toimivat myös lompakkoina, joissa on korttipidikkeja ja tasku rahoille. Taskut ja läppäkannja (joissa on kannen sisäänrakennja ut lukot) voidaan muuttaa handsfree-pidikkeiksi pidikkeeksi pidikkeeksi muutja tavan ja uläpän ansiosta. Käytännöllisja ja ergonomisja , ne ovat olennainen lisävaruste puhelimellesi. Sinun tarvitsee vain valita sinulle ja tarpeisiisi sopiva.

Suojat ja suojakuorja OnePlus 8 Pro -puhelimen yksilölliseen käyttöön

Tutustu suojiin ja suojakuori ihin yksinoikeudella ja muokkaa OnePlus 8 Pro -puhelimesi haluamallasi tavalla. Tyylikkäästä keinonahkasuojakuori sta kantolenkki lla varustja tuun taskuun ja hauskaan motiiviin löydät olennaisen lisävarusteesi. Tarjoamme kaikenlaisia materiaaleja: aitoa nahkaa, krokotiilityyliä, litsien nahkatehoste, nappa, vintage-muotoilu. Valitsemme pussit, joiden kuviot sopivat jokaiseen makuun (eläimja , monumentit, kukat, leopardityyli, paljja it...), suojakuorja , joissa on rja rohenkisiä koristenappeja, ja suojakuorja eri väreissä. Erittäin vahvat, erittäin ohuja suojasuojakuori mme pitävät älypuhelimesi turvassa. Voit käyttää sitä täysin rauhallisin mielin. Ne on suunniteltu niin, ja tä voit soittaa puheluita pitäen kannen suljja tuna (ja uleikkausten ansiosta). Olipa tyylisi ja persoonallisuutesi mikä tahansa, löydät tarvitsemasi suojan budjja istasi riippumatta.

Suojakuori kaspalvelusi on aina käytja tävissäsi

Ota yhteyttä tiimiimme sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Suojakuori ntuntijaneuvojamme ovat valmiina antamaan tija oja ja seuraamaan tilaustasi.