Suojakalvot Xiaomi Mi 10 / 10 Pro


4 Tuotteet

Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimesi näyttö on täysin turvassa My Suojakuori -suojakuori n ansiosta.

Suojaa Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimesi näyttö edullisesti Dealy n avulla. Valikoimamme kalvoja ja panssarilasi on markkinoiden paras ja halvin. Valitsemme tuotteemme huolellisesti, jotta ne täyttävät turvallisuusstandardit, joita sinulla on oikeus odottaa. Ne ovat erittäin kestäviä ja helppoja asentaa, joten ne eivät paksuntaa näyttöä. Ne ovat erittäin kirkkaita ja optimoivat käytön ja herkkyyden. Asennuksen jälkeen unohdat pian, ja tä näyttö on kiinnitja ty, ja pidät sen uudenveroisena hyvin pitkään. Panssarilasi mme on 9H-kestävää, joten se ei räjähdä iskun sattuessa, ja älypuhelimesi on turvassa naarmuilta, jäliltä ja veden aiheuttamilta riskeiltä. Ne ovat myös UV-säteilyä estäviä. Niiden suodatusvaikutus auttaa silmiäsi väsymään vähemmän ajan myötä. Kaikki suojauksemme ovat saatavilla parhaaseen hintaan.

Uskomattomat, edullisja karkaistut linssit

Dealy n tiimi tarjoaa sinulle ultraohuja karkaistut linssit Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimen kameramoduulin suojaamiseksi. Ne estävät linssejä pirstoutumasta iskun sattuessa. Linssit suojataan myös naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa. Tarjoamme myös läpinäkyviä kalvoja, jotka voidaan kiinnittää älypuhelimen takaosaan. Ne ovat erittäin turvallisia ja auttavat sinua säilyttämään matkapuhelimesi muotoilun. Edullisen hintapolitiikkamme ansiosta voit tässäkin suojakotelo koristella Xiaomiasi haluamallasi tavalla murehtimatta budjja istasi.

Dealy on avoinna 7 päivää viikossa tilausten seurantaan.

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi seurata tilauksiasi ja antaa sinulle tija oja kaikista tuotteistamme. Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.