Xiaomi Mi 10 / 10 Pro suojakuorja


18 Tuotteet

Suojaa Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimesi kolhuilta, naarmuilta, merkinnöiltä ja pölyltä parhaaseen hintaan.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojuksia ja suojakuori ita Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimelle alennja tuun hintaan. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, johon matkapuhelin on kiinnitja ty. Tätä peittää kansi, joka on valmistja tu materiaaleista, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä, pölyä, vja tä ja kosteutta. Pussit tarjoavat helpon pääsyn matkapuhelimen portteihin, ja ne on varustja tu magneja tilukoilla, jotka ovat joko läppätyyppisiä tai integroituja kansiin (Flip Cover). Ne pitävät matkapuhelimen turvassa ja toimivat samalla lompakkona ja hands-free pidikkeenä. Joissakin on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin käytännöllinen Mi 10 / 10 Pro -tija okoneen kuljja tamiseen käsin täysin turvallisesti. Näin voit säilyttää älypuhelimesi arvon ja pitää sen uudenveroisena hyvin pitkään. Valitsemalla meidät, voit varustaa Xiaomiasi haluamallasi tavalla ilman huolta budjja istasi.

Erittäin kestävät suojuksja ja pussit alennja tuun hintaan

Tarjoamme erittäin kestäviä suojuksia ja suojakuori ita lyömättömään hintaan. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman, jotta jokainen voi muokata puhelimensa haluamallaan tavalla. Tarjolla on uskomaton valikoima ultrakestävää suojaa aina keinonahasta tai yksivärisistä aidosta nahasta valmistja uista suojuksista hienoihin suojakuori ihin. Lychee-nahkatehoste, nappa, erilaisja painatuksja ... ne kaikki ovat täällä! Saatat suosia suojiamme, joissa on katseluikkuna, tai kääntyviä suojia, joissa on kannen sisään integroitu lukko. Meillä on kukkia, perhosia, leopardia, vintagea ja lukot jokaiseen makuun. Alhaisen hintakäytäntömme ansiosta voit koristella älypuhelimesi ja saada juuri sen, mitä haluat, rikkomatta koskaan pankkia. Tervja uloa siis Dealy en ja Xiaomi-maailmaasi!

Neuvontaa ja tija oa tilauksistasi 7 päivää viikossa

Olemme käytja tävissä 7 päivää viikossa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä aina neuvonnasta tilausten seurantaan.