Oppo Reno 2Z kannja


6 Tuotteet

Tutustu valikoimaan Oppo Reno 2Z -kansia

Tutustu Dealy n valikoimaan suojia Oppo Reno 2Z:lle edulliseen hintaan. Kaikki suojakuori mme ovat yksinoikeudella puhelimelle. Ne koostuvat silikonikuoresta, joka on mukautja tu täydellisesti puhelimen ääriviivoihin. Niiden päällä on pussi, joka kiinnittää koko puhelimen. Pääsja silti helposti käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin, ja voit puhua puhelimessa pitämällä suojakuoren suljja tuna sen erityisesti suunnitellun leikkauksen ansiosta. Koko Opposi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva suojakuori .

Suojat ja pussit matkapuhelimen yksilölliseen muotoiluun

Alennja ut kannja ja pussit matkapuhelimesi personoimiseksi. Suojakuori mme on suunniteltu käytja täväksi lompakkoina, ja niiden näppärät kannja voidaan helposti taittaa kokoon, jolloin niitä voidaan käyttää handsfree-pidikkeenä. Tutustu valikoimaamme edullisia suojakuori ita, jotka ovat tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Meillä on kaikenlaisia tyylejä: mattajäljitelmää, lychi-nahkakuvioisia, vintagea, kangasta, pystysuoralla läpällä. Voit valita kannen, jossa on läpikuultava ja upaneeli, jotta voit tarkastella tija oja avaamatta ja uläppää. Kaikki suojauksemme ovat yksinoikeudella Oppo Reno 2Z:lle, ja ne ovat kaikki alennuksessa sinun iloksesi.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne

Suojakuori kaspalvelutiimimme on tavoitja tavissa 7 päivää viikossa sähköpostitse tai puhelimitse antaakseen sinulle tija oa tuotteistamme ja seuratakseen tilaustasi.