Samsung Galaxy S20 Ultra Suojakalvot


4 Tuotteet

Suojaa Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimen näyttö Dealy -näytönsuojuksillamme.

Suojaa Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimesi näyttö Dealy -näytönsuojilla. Lyömättömään hintaan niiden avulla voit käyttää puhelintasi täysin turvallisesti. S20 Ultra -puhelimen näyttö on erittäin suorituskykyinen. Se on 6,9 tuuman kokoinen, joten se tarvitsee tehokkaan, eksklusiivisen suojan. Kalvomme ja panssarilasi mme ovat poikkeuksellisen ohuita. Ne on erittäin helppo asentaa, ja niiden mukana toimitja aan asennus- ja huoltosarja. Voit olla optimaalisesti vuorovaikutuksessa älypuhelimesi kanssa, ja kä koskaan ajattele, ja tä sen näyttö on turvassa. Ne eivät jätä jälkiä, kun ne on poistja tu. Ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, sormenjäljistä tai pölystä: matkapuhelimesi on täydellisesti suojattu.

My Suojakuori : kaikki näytön suojakalvot Samsung Galaxy S20 Ultra edulliseen hintaan

My Suojakuori : kaikki näytönsuojat Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimelle edulliseen hintaan. Hyödynnä alennuksemme ja edullisja hinnat ammattimaiselle näytönsuojalle. Suojakalvomme ovat erittäin ohuita ja panssarilasi on helppo asentaa. Erittäin läpinäkyvät ja kirkkaat, ne ovat välttämätön suojaustarvike niille, jotka suojaavat matkapuhelimensa suojakuori lla. Iskun sattuessa näyttö ei hajoa palasiksi ja lasi näyttää uudenveroiselta hyvin pitkään. Parhaiden valmistajien suunnittelemina ne optimoivat vuorovaikutteisuuden heikentämättä tuntoherkkyyttä. Tiimimme tarjoaa myös suojakalvoja puhelimen takaosaan. Ne ovat erittäin tehokkaita turvallisuuden kannalta, ja niiden avulla voit säilyttää matkapuhelimesi muotoilun.

Dealy auttaa sinua ostamaan halvan Galaxy S20 Ultra -puhelimen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojeluneuvojiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme sinua mielellämme oston yhteydessä ja tilauksen tekemisen jälkeen. Olemme avoinna 7 päivää viikossa.